Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Mit szólnátok hozzá, ha a baratnotok több év kapcsolat után bejelentene, hogy meg akarja nagyobbittatni a melleit?
Az olyan szintű testképzvar, önbizalomprobléma, ami ahhoz vezet, hogy valaki műtéttel akar változtatni egy tök egészséges testrészt, nekem elviekben nagyon nem jön be.
Ennek nem jelentéktelen költségéről nem is beszélve - ha a barátnőm velem él egy háztartásban, akkor nem támogatnám at ötletet.
Ha külön háztartásban él, akkor sem - mondjuk valószínűtlen, hogy ilyen önbizalomhiányos barátnőm lenne, nem bírom az ilyen csajokat.
Érdekesek a válaszok, a pasik nagyrészt elégedettek a barátnőjük mellével.
De általában a nők nem pasi miatt, hanem maguk miatt szeretnék az ilyen műtétet, hosszas tanakodás után.
Nekem nincs kis mellem, sőt, homokóra alkattal 75/D-s a mellem, tehát eszembe se jutna nagyobbítani, viszont a gravitáció hat. Már szültem, és jó pár éve tervezem a korrekciós műtétet. A párom nem a pénzt sajnálja rá, kifejezetten félt a kockázattól, ami azért valljuk be, megvan.
Ő is elégedett a mellemmel, nem szeretnék másik pasit,én érezném magam jobban ettől.
Persze hogy megnézzük, mivel szexuális vonzata van egy ilyen nőnek. Teljesen más egy barátnő és egy idegen nő aki úgy néz ki mint egy szexbaba.
Ez szimpla evolúció, a részletekbe nem megyek bele mert szerintem mindenki tudja miről beszélek.
Megnézzük, meg elképzeljük milyen pózban szaporodnánk vele azt ennyi. Viszont kijelenthetem a legtöbb férfi nevében is, hogy ez a történet itt véget is ért.
Szexen és a párzási ösztönök kielégítésén kívül többet nem szeretnénk egy ilyen műanyag nőtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!