Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire probléma, ha egy lány nagyon durva, agresszív a pasival?
Ez mennyire probléma? Nagy probléma!
Egyszer volt egy exem aki megcsalt. Annyira elgurult a gyógyszerem, hogy lepofoztam, válaszul vissza kézből akkorát kaptam, hogy hirtelen azt se tudtam, hogy fiú vagyok e vagy lány. Megfogadtam, hogy a budos eletbe többet nem lesz ez a "c. ganykosas". Nincs az a kapcsolat amibe belefér az ilyen jellegű agresszió. 29/n
Nagyon komoly probléma. Ismerek ilyet, igaz ő nem "lány", hanem egy idős néni. Egy köpcös, erősebb alkatú asszony képzeljetek el, akinek a férje egy ilyen tipikus "gyomorbeteg" csontkollekció. Naná, hogy "fegyelmezi" szerencsétlent az elmaradhatatlan botjával/sétapálcájával. Bár a "bácsi" nem is nagyon mer tiltakozni - szerintem csicskáztatva van. Mondjuk a "nénike" összes rokona láthatóan fél tőle, mindig az van amit ő akar, és mivel nagyon akaratos valaki, ezért lazán telepedett rá a lánya életére... ahogy a húga a fiáéra, mert ő is hasonló kaliber, csak nem verekedős.
Szörnyűek.
Ha ilyen szituációba kerülnék, hamar "elválnának útjaink", ha pedig később derül ki, és nem lehet rögtön, akkor simán lefogom és ráhúzom a kényszerzubbonyt és vihetik az orvosok, mert nem érzem magam biztonságban a közelében. Mi van, ha álmomban megöl vagy megcsonkít, mert rájön a bolondóra? Főleg ennek tudatában "minden különösebb ok nélkül".
Bár férfiban is sok ilyen van, sőt ott látványosabb is, apám mestere lehetne az ilyeneknek.
Esélye sem lesz?
Naneeee
Kérdező, tisztában vagy amúgy az átlag nők, férfiak fizikai erejével?
Ne a 40 kilós pityukát vedd alapul, meg a 130 kilós gizit, aki rejtettheréjűségben szenved.
Volt kolléganőm ilyen. Minden fiatal, helyes pasit csipked, ütöget, és közben cukinak hiszi magát. Többek között ezért a viselkedésért rúgták ki. 40 elmúlt, de még "hajadon". Mindenki utálja.
Másrészt akkor mit lép, ha egy ilyen után a pasi feláll, otthagyja. Látleletet vetet, és felejelnti. Hm? Feljelenti még jobban?
Mint a dedóban. Ott csinálja ezt egy kis hülye lànyka, minden fiút megver, aki tetszik neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!