Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap randizott az egyik barátnőm azóta semmit nem tudunk róla, kezdjek aggódni?
Van egy barátnőm aki tegnap este randizott egy pasival, úgy tudom internetről, de részleteket nem tudok, azóta szülei, ismerősei senki nem tud róla semmit a telefonja ki van kapcsolva most vagy csak együtt van a pasival vagy valami baj van?
Lehet baja mennyire veszélyes az ilyen ismerkedési forma?
Merész és meggondolatlan lépés volt, remélem nem sokan követik a "példáját".
Első randi sosem sötétben, és sosem úgy,hogy ne tudjon róla senki.
Nekem is volt ilyen idegennel első találkozóm, ami előtt csak pár levelet váltottunk és telefonon beszéltünk. Egy barátnőm és egy pasi barátom tudott róla, megbeszéltük,hogy jelentkezem a randi végén, vagy bármi van, telefonközelben vannak,hogy elérjem akár "rejtjelesen" is Őket. Nem árt óvatosnak lenni,a mai világban bármi történhet.
Öhm...első randi és nála is aludt rögtön? 😮
Azthiszem öreg vagyok én már ehhez. Megyek rejtvényt fejteni meg pudingot enni 😂😂😂 (36/N)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!