Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Járnátok olyan lánnyal, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok olyan lánnyal, aki korábban prosti volt?

Figyelt kérdés
Tőle tudnád meg, nem mástól, hogy külföldön 2 évet saját elhatározásából prostiként dolgozott...

2019. júl. 8. 19:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Az ember követ el hibákat,csak a gondolkodásmód hibádzik erősen,amikor valaki rendes külföldi munka helyett,inkább ku**rvának áll külföldön.És itt kezdődnek a bajok.Meg mondjuk nem gondom,hogy csak ùgy kilépek,és holnaptól nem leszek az,ez így megy?Fura.Persze nem tudhatom.Ha azzal a szinttel,és gondolkodással,hogy pénz kell ribizlinek állok tudsz azonosulni,akkor hajrá.Remélhetőleg már megfontoltabb,de azért érdekelne hogyan oldaná meg a legközelebbi munkanélküli állaotot mondjuk.(6)
2019. júl. 8. 19:49
 12/19 anonim válasza:
8%
Én lány vagyok és azt gondolom, hogy így nem szabad általánosítani. Nagyon sok mindentől függ. Miért csinálta? Mármint mik voltak a körülmények. Fontos az is, hogy maga a lány milyen. Mármint a valódi személyisége. Lehet h hozott rossz döntéseket. De ki nem hoz az életben?
2019. júl. 8. 20:00
 13/19 anonim ***** válasza:
12# " Ő vallotta be nekem. Szegény családból származott, szülei nem törődtek vele. 18 évesen nem akart elmeni gyári munkásnak, hanem egy bordélyban kötött ki. Ő választotta."
2019. júl. 8. 20:19
 14/19 anonim ***** válasza:
24%
Járnék. 39F
2019. júl. 8. 20:32
 15/19 anonim ***** válasza:
0%
Őszintén, igen. Egy átlag nőt is kúrják annyiszor, mint a prostit, ezt legalább eltartani nem kell, és biztos szép is.
2019. júl. 8. 20:35
 16/19 anonim ***** válasza:
50%
Azért a mai világban ez egyre elfogadottabb.Sok lány nem volt prosti,csak egyszer-kétszer elvállalt ezt-azt,egy kis ajándékért.Vagy ott van Kim Kardashian.Ne legyünk már álszentek.Legalább bevallotta.
2019. júl. 8. 20:39
 17/19 anonim ***** válasza:
80%

Ne már emberek.. tudjátok hány egyetemista lány egészíti ki a zsebpénzét efféle "munkával". Ráadásul sok olyan is van köztük aki nem is nagyon szorul rá csak hát kell a luxus, nem elég a normál élet. Azokért meg oda vagytok mert nem is tudjátok róluk. Meg hány mára már tisztelenek örvendő feleség,családanya tette az iskolai éveiben... stb.

Attól még a későbbiekben élhet normális életet...feltéve ha akar. Ez a nő legalább őszintén indított nem mint a fenn említettek akik soha el nem árulják a múltjukat és persze mélységesen megvetik az "effajta" nőket.

Nem mondom, hogy repesnék örömömben de ha nagyon bejönne egy esélyt lehet adnák a dolognak. Aztán látnám..

2019. júl. 8. 20:47
 18/19 anonim ***** válasza:
Igen.
2019. júl. 8. 21:09
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem tudom, én amikor megszorultam anyagilag, akkor külföldön panzióban dolgoztam és mosogattam, nem elmentem rittyónak. De nem vagyunk egyformák. :D
2019. júl. 9. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!