Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi történne, ha egy fesztiválo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történne, ha egy fesztiválon teherbe ejtenék egy részeg, öntudatlan, idegen lányt?

Figyelt kérdés
Majd sosem keresném, nem is tudná, kitől esett teherbe.

#terhesség #szexuálisvisszaélés
2019. júl. 7. 22:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
32%

A kerdezo egy ontudatlan lanyt akar megdugni, nem egy reszeget, aki beleegyezett a dologba.

Az utobbi tenyleg olyan, hogy ha hulye a csaj legyen. De az elso, az mar nemi eroszak (persze akkor is hulye a csaj is) de azert a ferfiaknak nem kene visszaelni mindennel.

2019. júl. 7. 23:15
 12/17 anonim ***** válasza:
11%
11# valo igaz, kicsit felreertelmeztem. Mondjuk ez is 50-50, minek csapja szet a lany magat annyira? Fesztivalozni lehet esszel is vagyis sokkal jobb esszel, de mindenkinek mas a velemenye, en sokat vesztettem hogy elmentem egy fesztre, tobbet nem megyek.
2019. júl. 7. 23:35
 13/17 anonim ***** válasza:
91%

A kérdező szerintem még magára a fesztiválra sem merne elmenni.

Nemhiába éli ki itt magát.

Régebben együtt lógtam egy nagyobb társasággal, akkori barátom társaságával. Ott történt, hogy az egyik fiatalabb lány életében először ivott, és eléggé kiütötte magát. Nagy buli volt, így voltak ott olyanok is, akik csak környéken laktak, de nem tartoztak a társasághoz. Az egyik ilyen srác próbálta buzdítani az exemet és két másik srácot is, hogy vigyék be a bokrok közé a lányt és csináljanak vele ezt azt. Mondanom sem kell, a srác kapott egyet-kettőt az arcába, az egyik fiút úgy szedték le róla, mert szét akarta verni (neki tetszett a lány, később jártak is). Utána kb. senki nem állt vele szóba abból a társaságból, meg is érdemelte. Mivel a legtöbb férfi nem ilyen sunyi sutyerák, hogy ilyennel szórakozzon. A helyről kitiltották.

Hát kedves kérdező, néha így járnak az ilyen gyáva férgek. :)

2019. júl. 7. 23:56
 14/17 anonim ***** válasza:
82%
Uhh 13. Szerencse, hogy ez lett a vége.
2019. júl. 8. 05:25
 15/17 anonim ***** válasza:
11%
Hogy a bánatosba lehet öntudatlanra csapni magát egy embernek,főleg egy nőnek? 36 éves vagyok,fiatal koromban is láttam ilyen szétcsapott csajt,discoban a boxban dugták mint a lopott biciklit..Ezt nem tudom felfogni,én is voltam fiatal,jártam bulikba,alkoholt is fogyasztottam de sose csaptam magam öntudatlanra. Kérdező,remélem volt annyi eszed,hogy nem éltél vissza a helyzettel.Bár elképzelhető,hogy másik 5-10-20 pasi visszaélt. Ez olyan dolog,hogy szégyellje magát a pasi aki megteszi,de szégyellje magát a csaj is ,hogy ilyen tróger módon letud aljasodni.Az ilyen nem nevezhető nőnek,egy nőben van tartás és önkontroll.Legyen az bármilyen fesztivál,buli,baráti összejövetel vagy bármi ami miatt alkoholhoz vagy egyéb tudatmódosítóhoz nyúl.
2019. júl. 8. 06:26
 16/17 A kérdező kommentje:

Üdvözlök mindenkit! Ez csak afféle közvéleménykutatás volt, semmi valós történésen alapulása nincs a sztorinak.

A képzeletbeli eset amúgy annyi, hogy egy fiú és egy lány megismerkedik egy bulin, fesztiválon, akárhol, ahol rengeteg az idegen ember. Mindketten berúgnak s megtörténik. Majd másnap reggel indul mindenki a dolgára, nem is emlékezvén az alkoholos estére. Aztán a leányka pár hónap múlva észrevesz valamit...

2019. júl. 8. 06:42
 17/17 anonim ***** válasza:
71%
A lány két, max. három hét múlva fogja kb. észrevenni. Aztán vagy elveteti vagy örökbe adja vagy megtartja. És vagy megpróbálja kinyomozni az apát (pl. ismerősökön keresztül vagy netán fizet is érte) vagy pont nem is akarja. Ha nem akar megkeresni vagy nem talál meg, nem is fogsz tudni az egészről, ha megtartja és megtalál, akkor fizethetsz gyerektartást.
2019. júl. 8. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!