Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó nézegetni egy idegen lányt?
Nem egy férfi esetén tapasztaltam az évek során, hogy ha nem is ismertük egymást, csak látásból, és nem is kezdeményeztek, folyton hosszan bámult, ha találkoztunk.
Van, aki már egy éve ezt csinálja.
Látásból ismer, sose beszéltünk, mégis ha meglát az utcán, bámul, van amikor tetszéssel, van, amikor mosolyogva, de van, hogy csak úgy, kifejezéstelenül. Ill nem egyszer utánam is fordult.
Férfiak, mire jó ez?
Én sem vagyok szerelmes Mona Lisába, sem a milói Vénuszba, mégis szeretem nézni őket.
Bizonyára szimpatikus vagy neki, de ez nem azt jelenti, hogy szerelmes beléd. Egyszerűen hizlalja rajtad a szemeit.
Viszont - ha közeledbe kerülne, vagy te kerülnél az ő közelébe, lehet, hogy kialakulna köztetek valami. Tőled függne. Úgy vélem, részéről nem lenne akadálya.
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!