Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elengednétek a barátotokat nightclubba?
Pont a saundos kérdés miatt tettem fel a kérdést, hogy legyen kontraszt. Ahogy a soundra is, egy nightclubba is mehet ugyan úgy az ember, hogy a barátaival szeretne kikapcsolódni és jól érezni magát egy a helyre specifikus atmoszférában. Szerintem a kettő között párkapcsolati és hűség szempontjából abszulút semmi különbség nincs.
Mindkét helyen szól a zene, mindkét helyen szolgálnak fel túlárazottan alkoholt, mindkét helyen figyelemmel lehet kísérni, miként vonaglik a másik nem alulöltözötten, feltehetőleg a figyelem középpontjában.
Ne legyünk álszentek emberek, tessék ehhez is jópofát vágni, ha már a soundhoz is azt "kell" :)
Megyek Kapolcsra a Művészetek völgyébe unokatestvéremmel egy napra.
Akkor ezek szerint egy ilyen népzenei program után köteles vagyok befizetni a férjemet egy éjszakai klubba, hogy vergődő lotyókat nézzen. Értem. Érdekes felfogás.
Szépen kiforgattad a dolgot, ügyes, csettintene Kohn bácsi. Egy hasbara-érdemrendet azért átvehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!