Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jó bemutatkozás tinderen és egyéb ismerkedős oldalakon?
Többen mondják azt, hogy legyek önmagam és merjek is önmagam lenni ezért ezt tudtam magamról írni:
"Egy gondoskodó, aranyos, kedves és szerethető nőt keresek szeretném, hogyha hozzám költözne, mert nem jó egyedül élni. Néha döntésképtelen vagyok, nehezen tudok döntést hozni és nem mindig döntök jól, nem megy az egyéni boldogulás ezért is van szükségem párkapcsolatra.
Csak légy velem kedves, megértő, tudj szeretni és viszonozni fogom ezt."
Hát nem túl pozitív leírás, de legalább őszinte. Nem akarok marketingolni és hazudni magamról, ezért döntöttem inkább az őszinteség mellett.
Fogalmas sincs, hogy mit jelent a náci.
Bocs, de ez a szöveg nevetséges. Senki nem szeretne együtt lenni egy önállótlan kapcsolatfüggővel.
"nem megy az egyéni boldogulás ezért is van szükségem párkapcsolatra."
Önállótlan.
Miért, mit szeretnél, mit írjunk?
Többen leírtuk, hogy a rossz a szöveg, és hogy miért.
Mi akkor a problémád?
XD XD
Az alapján írtunk, amit te írtál magadról.
Nem csodálom, ha még szingli leszel egy ideig. Egy jó dolgot nem látok benned. Ja, a helyesírásod jó.
Kezdem érteni miért nincs senkid...
Az értelmiségi nem te vagy a reagálásod alapján, hiába keresel értelmiségi rovatot. :D A pszichopata sanszosabb.
Őszinte válaszokat kaptál, az élet ilyen. Menj sírd csak tele a párnádat, mert bántottak ezek a csúnya emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!