Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az jelenthet valamit, ha egy lány bemutatkozáskor (egy beszélgetést követően) nem húzza el azonnal a kezét?
Figyelt kérdés
A múltkor megismerkedtem egy lánnyal (élőben, és igen, volt bennem annyi bátorság, hogy meg mertem őt szólítani), beszélgettünk, bemutatkoztam, ő is, és kezet fogtunk. Mosolygott rám, és szerintem a "szükségesnél" kicsit hosszabban hagyta a kezemben a kezét, volt vagy 2-3 másodperc is. Mondtam neki, hogy örülök, hogy megismerhettem, ő is mondta, és mosolygott. Mindezt úgy, hogy már szinte a beszélgetés elején kb. konkrétan rákérdezett a családi állapotomra, ami kicsit furcsa volt számomra. Neki olyan a munkája, hogy sokat kell emberekkel foglalkoznia, tehát lehet megjátszott dolog is a mosolygás, a közvetlenség is, csak ez így nekem hirtelen kicsit sok volt, nem szoktam hozzá az ilyesmihez. Lehet, hogy jólesett neki az érintésem?2018. máj. 8. 12:54
2/5 Diavolino44 válasza:
Az nagyon nem jelent semmit. Viszont ha o kerdezte meg elobb, hogy van-e baratnod, az viszont jo jel.
S szuper vagy! Csak igy tovabb! Meg tobb ilyen sztorit akarok itt olvasni.
Most ugy oszinten, nem baromi jo erzessel jottel el, mert meg merted szolitani, s nem imadkozol, hogy valaki visszairjon Tinderen?
3/5 anonim válasza:
Szokták ezt csinálni. Én annak tudom be hogy a nőknél nem mindennapos a kézfogás, így nem úgy csinálják mint a férfiak. Még az szokott előfordulni, hogy tök lágyan fognak kezet, én meg kissé szégyenkezem mikor megszorítom egy nő kezét mert ahoz vagyok szokva.
Szóval kézfogásból ne vonj le következtetést.
4/5 anonim válasza:
Jólesett az érintésed... honnan van ilyen önbizalmad?
5/5 A kérdező kommentje:
#4: Miért, inkább siránkozzak, mint a gyakorisok szoktak? Amúgy meg ha ő kb. nyomult rám, mert érdekelte mondjuk a családi állapotom, meg párszor hangsúlyozta, hogy a volt barátja így meg úgy, akkor nem feltételezhetem, hogy akár be is jöhettem neki? Komolyan mondom, egyre gányabb ez az oldal, állandóan csak a mások rugdosása, piszkálása megy, ha van valakinek önbizalma, azért, ha nincs, azért. Ja, persze, elfelejtettem, hogy rajtam kívül itt mindenki tökéletes...
2018. máj. 8. 15:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!