Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is szexet akarhat?
Figyelt kérdés
Egyik fiúbarátommal pont a együtt leszünk szabin a jövőhéten, és megbeszéltük, hogy elmegyünk kirándulni két napra, éjszakára meg megszállunk valahol. Én egyedül nem akartam menni, felajánlotta, hogy jön velem. Barátnőm szerint, ő éjszaka szexelni akar majd, 1000 százalék, hogy azt várja, azért jön velem. Én tényleg azt hittem, csak egy baráti kirándulás lesz. Ti mit gondoltok? Barátnőmnek van igaza, és csak azért jön velem? Már arra is gondoltam, hogy lemondom.
Egyébként azt mondta már, hogy bejövök neki, de akkor még barátnője volt, és épp ezért én se gondoltam rá úgy, mint férfira. Már egy fél éve szakítottak, én meg még szűz vagyok, de ezt tudja is. Ti mit csinálnátok?
L/23
2019. júl. 6. 08:38
11/11 A kérdező kommentje:
Jó hát majd jövőhéten kiderül, köszönöm a válaszokat.
2019. júl. 6. 14:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!