Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti kilépnétek ebből a helyzetb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti kilépnétek ebből a helyzetből vagy megvárnátok mi sül ki belőle?

Figyelt kérdés

Van egy srác akit ismerek már egy jó ideje de soha nem volt köztünk semmi hisz neki is barátnője volt és nekem is volt párom, viszont egyértelmű volt már akkor is, hogy tetszem neki. Úgy adódott, hogy neki is vége lett ennek a 4 éves kapcsolatának meg nekemis a párommal. 1 évet voltunk együtt. 2 hónapja lassan találkozgatunk meg nemrég lefeküdtünk..

Nagyon egyenes srác, elmondta kerek perec, hogy egyenlőre ő nem tudná magát megint lekötni, de hogy nagyon jól érzi magát velem. Mindennap beszélünk, meg sokszor tesz olyan megjegyzéseket mintha féltékeny lenne. A kérdésem igazából az lenne, hogy mivel én nyilván nem vagyok ezeknek a "barátság extrákkal" kapcsolatok híve, igazából rajta kívül soha nemis volt ilyesmim még, várnátok arra, hogy ebből talán több is kisülhet vagy hagynátok ezt a dolgot inkább? Én tök megértem olyan szempontból, hogy 4 év után nem az az első, hogy újra lekösse magát, viszont én is nagyon jól érzem magam, és nem akarom, hogy ne legyen köztünk semmi, viszont ez a szituáció se jó így nekem annyira, hogy csak "vagyunk". Volt valaki hasonló cipőben? Lehet ebből valami vagy felejtsem el mielőtt beleszeretek és rosszabb lesz?

2019. júl. 1. 23:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Eleve eddig sem mentem volna el. Ilyen nincs, hogy rosszkor találkoztatok (két szingli esetében), vagy kellesz neki vagy nem, ennyi.
2019. júl. 2. 06:26
 12/14 anonim ***** válasza:

Én sosem hittem ebben a "rosszkor találkoztunk" dumában.

De ha mégis így lenne, akkor azt mondanám, hogy várjunk x hónapot, ha tudsz rám várni, amíg letisztul bennem az előző kapcsolat.

2019. júl. 2. 07:35
 13/14 anonim ***** válasza:
Nekem volt ilyenem. Sosem tudtam elfogadni h o nem tud belem szeretni. Abbahagytam az egeszet a sajat szivem erdekeben. Eltelt 5 ev, 4,5 eve boldog parkapcsolatban elek, o meg azota is ram ir hetente. Szerintem akit parkapcsolatra szeretnenek, azt az elejetol ugy kezelik. A tobbi csak kifogas.
2019. júl. 2. 09:02
 14/14 anonim ***** válasza:
Az ilyeneknek sose lesz jó vége a te szemszögedből.
2019. júl. 2. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!