Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszett már meg haverod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszett már meg haverod barátnője? Milyen jelei voltak?

Figyelt kérdés
Gondolom próbáltad titkolni, de nem látszott semmi? Kedvesebb voltál vele?

2019. jún. 28. 10:03
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Én a barátnő (feleség) vagyok. A férjem legjobb barátja lett volna a tanúja az esküvőnkön, de lemondta. Eljött vendégként, de csak annyit mondott, nem szeretne részt venni semmiben sem aktívan. Pár hét próbálkozás után elfogadtuk a döntését, nem zaklattuk az okokkal. Évekkel később mondta el, hogy miattam nem vállalta, mert nem tudott volna őszintén egy másik férfihez láncolni engem. 11 év telt el azóta, már csak nevetünk rajta. 😊
2019. jún. 28. 10:13
 2/2 anonim ***** válasza:

Tetszett meg, de nem szerelem, hanem elég komoly szexuális vágy.

Totál a zsánerem volt, illetve máig az.

Totál semleges maradtam és nem is kívántam másképp viselkedni.

2019. jún. 28. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!