Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Észrevettétek, hogy a tizen-huszonéves lányok pár kivétellel mind szinte teljesen sorozatgyártottak?
Most, ahogy mentem a tömegközlekedéssel feltűnt, hogy ugyanaz a szinte fenékig sem érő farmershort, egyenes haj, mintha egy gyárban készültek volna egy sémára.
Ti is ezt tapasztaljátok, vagy csak nekem áll erre a szemem?
Csinosnak csinosak, csak egyszerűsn észre sem venném, hogy melyiket láttam az előbb, annyira ugyanolyanok. Néha esetleg egy üdítőbb, nőiesebb nő feltűnik a kislányok között, de ez 500-ból 1
Tehát szerinted ha valaki az aktuális divat szerint öltözködik akkor automatikusan semmi személyisége nincsen? Gratulálok.
Én mondjuk pont az a kategória voltam mindig aki utálta az aktuális divatot és tök más stílusom volt, de rengeteg barátnőm van akik az általad leírtak külsőre. De ettől még ugyan úgy van közöttünk rengeteg különleges csaj tök jó személyiséggel. Semmit nem jelent, hogy valaki hogyan öltözködik.
Nem.
Te vizionálod rajuk ezt a sablont.
Nem olvastam végig a válaszokat, de kérdező igen, sorozatgyártottak szerintem is: Középmagas, vékony alkat, kis mellek, egyenes hosszú barna haj, csodálkozó őzike szemek.
Már egy 170 magas, 60 kilós debellának érzi magát, egy természetes göndör már cikinek érzi magát, tényleg elképesztő.
9-es, már egy 170 cm / 56 kilós is kirí ezek közül.
Amúgy érdemes megnézni egy érettségi tablót. Egyformán vágott, vasalt sötétbarna haj MINDENKINEK, egy véletlen hullám sincs a hajakban, 160-162 cm, vaságyastól 48-50 kg (ez utóbbit onnan tudom, hogy sulivédőnő vagyok szakközépben).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!