Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha a páromat nem is érdekli, hogy az anyukám meghalt?
Az enyémet se érdekelte, úgy gondolta megérdemlem... De én egy nárcisztikus nőt fogtam ki anno, szóval válás lett belőle.
Kérdésedre a válasz, nem nem normális. Ilyenkor szabadságot szoktak kivenni, sőt ha feleséged, akkor neki is jár a közeli rendkívüli 2 napos szabadság.
32f
Az attól függ milyen viszonyban voltak. Ha anyád állandóan csak piszkálta, sértegette, szidta, akkor annyira nem lep meg. Sőt, akkor álszent lenne a temetésen szipognia.
De semleges, vagy baráti viszony esetén érthetetlen.
Veled szemben tiszteletlenség. Nem álszenteség fogni a párunk kezét, támaszt nyújtani neki.
Abban az edetben, ha úgy menekült el a párom a szülő nő mellől, és ő magát sem hatja meg, maximum végleg megkönnyebbül, akkor érthető az érdektelenség.
Részvétem.
Egyáltalán nem normális, sőt b..nkó és tiszteletlen volt veled szemben. Nem lesz hosszú életű ez a kapcsolat.
Kerdezo,szerinted abbol el a parod,h temetesre jar vsgy dolgozik?? A legtobb munkahelyen nem lehet csak ugy kivenni szabadsagot . Honapokkal elore egyeztetik a kollegak egymas kozt.
Gondolom tanulo vagy es egesz nspraersz es el se tudod kepzelni,milyen,ha vki dolgozik..
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!