Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Munkahelyi viszonzatlan érdeklődés- ti beszélnétek vele erről?
A munkahelyemen van egy férfi, akiről az az érzésem, hogy szeretne valamit. Nagyon visszafogottan, de egyértelműen kedveskedik, amit a többi kolléganőmmel nem tesz meg, és ami egyébként felerősödik és sokkal határozottabb lesz bármilyen céges eseményen némi alkoholfogyasztás után.
Ez egyébként persze jól esik és hízeleg, de egyrészt nem szeretném megvezetni, mert emberileg abszolút kedvelem, jó fej és rendes, de nekem nem tetszik, 20 évvel idősebb is nálam, úgy összességében az érdeklődése nem viszonzott a részemről. Másrészt meg férjnél vagyok, amiről nyilvánvalóan tud, és azt is tudja, hogy jó a kapcsolatunk, kb csak minden nap mesélek róla. Tiszteletben is tartja amúgy ezt a tényt, sosem "mozdult rám", sosem hívott el randizni, szociális médián nem írogat, szóval tényleg normálisan kezeli, de attól még néha megenged magának egy-két bókot, az említett céges eseményeken mindig körülöttem sertepertél.
De mégsem tett olyan egyértelmű jelzést, kijelentést, mozdulatot, amire azt mondhattam volna, hogy ez itt most sok és erre hivatkozva lelőhetném. Most legközelebb amikor megdicsér, hogy milyen finom illatom van vagy milyen csinos vagyok, akkor szóljak rá, hogy hahó, ezt nem kéne? Mert az eléggé túlreagálása lenne a kérdésnek. Nem tudom úgy visszautasítani, hogy ne lehessen könnyedén arra fogni, hogy csak félreértettem az egész szituációt és a végén még nem is csak hogy hülyén jövök ki belőle, de kb alaptalanul meg is bántom.
Szerintetek érdemes vele erről beszélni? Hívjam egyszer félre csak úgy, hogy ez van, beszélgessünk? A férjemnek se tudom, mit mondjak, most csak egy megérzésről számoljak be neki? Kevés konkrét dolgot tudok azért felhozni.
Nektek mi a véleményetek?
Túlreagálod. Munkahelyen én is hasonlóan viselkedek 1-2 csajjal, mert kedvelem, illetve tetszenek nekem. De ez nem jelenti azt, hogy csak azért keresem a társaságukat, hogy megfektethessem őket, amit persze nem bánnék.
Beszélni beszélhetsz vele erről, de semmikép se szólj rá egy bókja miatt, mert az biztosan rosszul esne neki.
Ennyi erővel akkor én konkrétan minden 3. férfi kollégámmal "beszélhetnék" ezekről, akiken észreveszem, hogy bejövök a leírt és hasonló dolgokból. Ráadásul többüknek szintén párja van.
Ha nem érdekel, minek foglalkozol vele? Én is csak nyugtázom ezeket és mindenki teszi a dolgát.. Ha nem nyomul rád, akkor miről akarsz vele beszélni? A férjednek miről kéne beszámolni? Ha nincs jelentősége, mondd mégis minek kéne szerinted?
#6 az biztos nem én voltam, én nem írtam privátot senkinek (nem is kaptam megjegyzem :D), ilyesmit meg főleg. Amúgy sem szoktam rájuk válaszolni, hát még magamtól írni.
A többieknek köszönöm, valóban kissé gyermetegnek tűnhet, utoljára talán a gimiben volt ilyen élményem, nem tudom felnőttek ezt hogy kezelik. Örülök akkor, hogy a semmittevés a jó megoldás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!