Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a nők akik telesírják az Internetet hogy nincsenek rendes férfiak, miért nem kezdenek velünk csúnya férfiakkal, mi nem szoktuk átverni a nőket, mert örülünk ha egyáltalán valakinek tetszünk?
Figyelt kérdés
F/282019. jún. 25. 16:29
1/17 anonim válasza:
Mert mi sem kezdünk nekünk nem tettsző nőkkel, talán azért....?!
2/17 anonim válasza:
Mert a nők nem jótékonysági intézmények, hogy a frusztrált nőhiányos férfiakhoz szánalomból legyenek együtt.
Nekünk is megvannak a vágyaink, és nem kizárólagosan az, hogy a férfiak kedvére tegyünk állandóan.
3/17 anonim válasza:
Senki nem kezd olyannal aki nem tetszik neki. Valószínűleg te sem. Plusz a csúnya férfiaknak is elképesztő elvárásaik vannak a nőkkel szemben.
4/17 anonim válasza:
Ha nem is a külső az első szempont,de ha egyáltalán nincs meg a fizikai vonzalom akkor hiába rendes és aranyos valaki.
5/17 anonim válasza:
Mondjuk elég szégyen ha csak ezért nem versz át nőket
6/17 anonim válasza:
Mondjuk azért, mert én is inkább magam vagyok, mint hogy olyan nővel legyek együtt, aki nekem nem tetszik és nincs felé semmilyen vonzalom :)
7/17 anonim válasza:
Én nem egy pasit ismerek aki nem egy adonisz mégis csalja a barátnőét/feleségét. A k.rv.a mindenkivel lefekszik ha fizetsz érte így azoknak is tökéletes akik "kedves aranyos csúnya pasiként" akarnak félre dugni nem kell csajozó művésznek lenni ahhoz hogy farok legyél. Az hogy valaki csúnya és nincs esélye nem azt jelenti hogy hűséges és kedves.
8/17 anonim válasza:
Istenem...
Miért jönnék össze veled, amikor vannak jóképű férfiak, akik nem vernek át, sőt, nem ez az egyetlen jó tulajdonságuk, mint neked.
9/17 anonim válasza:
"mi nem szoktuk átverni a nőket"
És ez szerinted elég Balazska?
10/17 anonim válasza:
Mert a rendes az, amikor tetszik is külsőre és belül is rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!