Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valószínűleg ócska kinézetű pasi vagyok ha a lányok folyton elforgatják a fejüket amikor próbálok velük szemezni?
Figyelt kérdés
Keresem a szemkontaktust, de általában semmi...elrántják a buksijukat.
F/28
2019. jún. 24. 21:48
2/11 anonim válasza:
Erre szokták mondani, hogy a napra lehet nézni, de rád nem.
3/11 anonim válasza:
Na, itt van csokiszuflé, alias Balázs újabb reinkarnációja.
4/11 anonim válasza:
Biztos csak irigykednek!
Az ő fejükön nem áll meg az esővíz és féltékenyek.
5/11 anonim válasza:
Előlem este elszaladnak az a utcán többen is (mindkét nem, mindenféle kor) - de tök jó poén :D Kellene egy olyan bárd, mint ami Jason-nek van a Péntek 13 filmben. Akkor, hogy szaladnának - hihihi :D
7/11 anonim válasza:
8/11 anonim válasza:
Nem gondolnám. Az emberek alapvetően nem szeretik idegenekkel tartani a szemkontaktust, mégha véletlen össze is akad a tekintetük. Egyszerűen ilyen az emberek többsége. Ma pl. futópólóban, futónadrágban mentem este kocogni, amíg kisétáltam a telepről, szembe jött a 3,14csányi járdán egy lány. Direkt figyeltem őt, szemezni próbáltam vele, de egyszer sem nézett rám, pedig nem vagyok egy csúnya, teleszart búvárruha. Szóval ahhoz, hogy elkapják a tekintetüket, először rád kéne pillantaniuk. De ha wzt nem teszik, akkor eleve leszarják az embert, el vannak merülve a gondolataikban. 31F
9/11 anonim válasza:
Szinte biztos. Vagy csak simán bámulod öket a pszihopata nézéseddel mint én!
10/11 anonim válasza:
Én amióta lszarom őket, azóta keresik a kontaktot. Igaz feltűnő vagyok, magas, sportos, de ez 1 dolog. Viszont tényleg igaz, ha ütöd, vágod, lenézed, nem foglalkozol vele, annál jobban fog tisztelni/keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!