Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok olyan van, hogy a férfi szeretne gyereket de a nő nem? Jogosan kenik rá a nőkre a népességfogyás problémáját?
Mindenki a nőkre mutogat, hogy ők nem szülnek. Amikor ez a kérdés merül fel, akkor mindig a magyar nőket állítják be bűnbakoknak. Viszont statisztikai tény, hogy sokkal több férfinak nincs gyereke, mint ahány nőnek nincs:
Mennyire igaz, hogy sok férfi akarna gyereket, de nincs nő aki szüljön neki? Mert vagy már nem akar szülni, mert más férfitől már van gyereke és már nem kell neki több, vagy alapból nem akar gyereket.
20
Ez érdekes, mert én most 25 évesen tudom, hogy olyan 30-35 körül szeretnék majd gyereket. De ezek szerint nem mindenki ilyen
"Ezt külön-külön gyakori, de egyben... Tökéletes ember nincs."
Objektíven tökéletes nincs, mert mind mások vagyunk, és mindannyiunknak más a tökéletes. De egyéni tökéletességek vannak.
#19 En pontosan ugy cselekedtem, ahogy mondod, kapom is az ivet, hogy golddigger vagyok. :D Nem mintha tul sikat beszelgetnek sracokkal, de megis. De attol a problema meg reszben ez, hogy a fiuk halogatjak, a hatarozatlan nok meg benne ragadnak egy idohurokban.
Az ot ev korkulonbseg meg nem is sok es teljesen termeszetes, de sajnos a nagyobbnak van egy hatranya, amirol mindenki megfeledkezik: a ferfiak elobb lerobbannak es elobb meghalnak, vagyis elobb hagyjak magukra a csaladjukat. Na most gondolj bele ehhez meg hozzajon a vegtelen halogatas is... Szerintem arra is kene gondot forditani, hogy ne csak letrehozzuk a gyerekeket, hanem sokaig veluk tudjunk lenni, ne adj' Isten meg az unokakat is lathassak es segithessenek a felnott gyerekeiknek. Az a baj, hogy sok fiatal ferfi sebezhetetlennek es orok eletunek hiszi magat es ennek a csaladja fizeti meg az arat.
24
Lehet.
De bennem nagyon ott van, hogy az egyik nagy életcélom hogy jó apuka legyek. Egyrészt nagyon kicsi a családom (a szüleim egykék, nekik is gyermektelen nagynénik, nagybácsik vannak, tesómmal ketten vagyunk és lehet ő sem akar), szóval bennem van hogy bővítsem a családot és szeretnék mostani fejjel azért 3 gyereket.
Másrészt nekem nagyon rossz apukám volt, aki bár nem vert, de totálisan leszarta a családját minden értelemben és semmilyen példaképet nem nyújtott, nem csinált semmit csak lebzselt, stb. Szóval nekem úgy érzem elég erős indíttatásom van az apaságra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!