Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok olyan van, hogy a férfi szeretne gyereket de a nő nem? Jogosan kenik rá a nőkre a népességfogyás problémáját?
Mindenki a nőkre mutogat, hogy ők nem szülnek. Amikor ez a kérdés merül fel, akkor mindig a magyar nőket állítják be bűnbakoknak. Viszont statisztikai tény, hogy sokkal több férfinak nincs gyereke, mint ahány nőnek nincs:
Mennyire igaz, hogy sok férfi akarna gyereket, de nincs nő aki szüljön neki? Mert vagy már nem akar szülni, mert más férfitől már van gyereke és már nem kell neki több, vagy alapból nem akar gyereket.
4.
Az őskorban a férfiak 40%-a és a nők 80%-a volt képes szaporodni. Érted? Akik megszülettek férfiak, azok 60%-a gyerek nélkül halt meg, mert egy nő sem akart velük gyereket.
Jó ez se zavar, de akkor hagyja már el a világ az ilyen hazugságok sulykolását, mint a szerelem meg a "nagy érzelmek", mert akkor ha az igaz amit te írsz, ez egyáltalán nem igaz, csupán üres szavak és a média-üzlet által felfújt hazugság-lufi.
"Jó, de akkor ne csináljanak úgy, mintha a "nagy érzelmek" meg "szenvedély" pláne "szerelem" meg ilyesmik lennének a háttérben, hanem legyen csak kimondva. Ha már ez az igazság..."
Miért ne lehetne szexi, szép emberekbe szenvedélyesen szerelmesnek lenni? Azt mondod, csak a belső tulajdonságokba lehet beleszeretni? Szerintem az a mindent elsöprő szerelem, amikor a belsejébe belezúgsz, a külsejébe meg beindulsz.
Ezt külön-külön gyakori, de egyben... Tökéletes ember nincs.
Sokkal több gyerek akkor születne, ha a férfiak kapnának juttatásokat a nevükre került gyerekek után!
Ezerrel próbálnák felcsinálni a nőket(megdugni amúgy is sok akarja) pláne, ha az állam a gyerektartás egy részét átvállalná, csak úgy potyognának a gyerekek az égből..
Minden házasságon belül született gyermekért fél milla, gyerektartás felét az állam vállalja, mind 2 évente nősülne és csinálná fel a nőket, hisz egy farok több nőt is képes teherbe ejteni!
Én így csináltam volna, hisz a férfi a kezdeményező fél házasságra/közös életre manapság, nem sok nő jelenti ki, hogy elveszlek férjül mackó! Sajnos mi nem hozhatjuk szóba a házasságot(tehetünk lépést, hogy legyen), mert férjülkérni valakit ciki..
A kezdeményező felet kell magához édesgetnie a kormánynak, a passzív fél nem fog kikerülni a szerepéből..
18. Én is 1993-as születésű vagyok, mint te.
Erre az a nagy megoldás, hogy nem csak saját magunkkal egykorú párban kellene gondolkodni. Én rendszeresen tanácsolom a velem egykorú nőismerőseimnek, hogy inkább az 5-10 évvel idősebb férfiak között nézelődjenek családalapításra férfiak között, ne a magukkal egykorúak között.
Azokkal a srácokkal meg nem tudom mi van, akik saját magukkal egykorú csajokat akarnak állandóan. Én azért vagyok a saját életemben ez ellen, mert tizenévesen folyamatosan megégettem magam a velem egykorú lányokkal kapcsolat-szerelem szempontjából. Érdekes mióta minimum 3, de manapság 5 vagy több éves korkülönbségekbe is belemegyek, nyugisabb is az életem.
A szüleim között is 7 év korkülönbség van, akkor jöttek össze, amikor apa 29, anya 22 éves volt. Jól megvannak kb. 30 éve.
Én is épp emiatt elkezdtem nálam idősebb férfiakkal ismerkedni(23 vagyok). Az utóbbi időben randiztam egy 35, majd egy 34 évessel, egyikük sem akar gyereket😂Úgyhogy sajnos az a helyzet, hogy akinek 30 felett nincs, az nagy eséllyel nem is akar soha...vagy majd 50 felett, mikor bepánikolnak, hogy nincs utód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!