Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon megbántottam ezzel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon megbántottam ezzel szerintetek a férfit?

Figyelt kérdés
Megismertem a munkahelyemen egy férfit, de én már foglalt vagyok és nem is szeretnék másik kapcsolatot. A férfi sokáig nem tudta, hogy van valakim, jól megvoltunk, de részemről csak munkatársi viszonyban. Mikor elhívott xy helyre randizni közöltem vele, hogy foglalt vagok. Megértette, nem mondtt rá semmi rosszat, de azóta nagyon hideg velem. Nem kell tőle semmi, de úgy érzem, hogy nagyon megbántottam. Szerintetek?
2019. jún. 23. 13:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
35%
Mi értelme jóban lennie veled, ha nem rakhatja be a répáját a gödrödbe? 🙂 31f
2019. jún. 23. 13:54
 12/18 anonim ***** válasza:
22%

Tudod, már a randira sem kellett volna elmenni, hanem akkor közölni, hogy foglalt vagy.

Olyan jóban meg nem lehettetek, ha azt sem tudta, hogy foglalt vagy.

2019. jún. 23. 13:54
 13/18 anonim ***** válasza:
73%

Kérdezõ, azért ilyen, mert a puncidon kívül nem lát benned semmi értéket. Mivel azt nem kaphatja meg, felesleges tennie a szépet.

Egy ilyen ember barátságára nem vágynék, de te tudod.

2019. jún. 23. 13:55
 14/18 A kérdező kommentje:
Nem mentem el a randira! Meghíváskor közöltem, hogy van párom
2019. jún. 23. 13:58
 15/18 Halmai Annamária ***** válasza:
50%
Két dolog lehet, vagy megenyhül és újra normális lesz a viszonyotok, vagy ilyen sértődős kisfiú típus és nem lesz az. Várj 1-2 hónapot és kiderül.
2019. jún. 23. 14:02
 16/18 anonim ***** válasza:
35%

De mi a francot nem értesz azon, hogy megszűntél neki potenciális partnernek lenni és haverkodni meg nem akar? Ezen mi a fenét nem értetek meg ti nők?! A férfiak NEM akarnak haverkodni veletek! Nehéz felfogni?

Szerintem amíg normális veled és nem bunkó, csupán kerül, addig egy árva rossz szavad sem lehet. Elutasítottad, nyilván szarul esett, koppant egyet. Had ne tegyen már úgy, mint ha mi sem történt volna! Gondolkozzál már...

2019. jún. 23. 14:19
 17/18 anonim ***** válasza:
Ez természetesnek tűnik tőle. Párkapcsolatot szeretett volna, vonzódik hozzád, de mivel ez nem lehet, így el akar felejteni. Nem haragszik, nincs miért, csak tudomásul vette a helyzetet és alkalmazkodik hozzá. Neked is el kell fogadnod, hogy nem lesz a barátod. Ne kezdj el próbálkozni, kérdezgetni, mert az félreérthető ilyen helyzetben.
2019. jún. 23. 17:34
 18/18 anonim ***** válasza:
Biztosan nem esett jól neki. Ez kicsit úgy jött ki, mintha húztad volna az agyát. Szerintem hagyd békén!
2019. jún. 23. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!