Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azt tényleg el kell tűrni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt tényleg el kell tűrni, hogy valaki zaklasson meg befeketítsen, mert nem voltam hajlandó lefeküdni vele? Tönlretette az életemet.

Figyelt kérdés

Már 1 éve fontolgatom a költözést, muszáj. Nem az első vagyok és nem is az utolsó, akivel ezt tezsi.

Ez egy pszichopata, erőszakos, mániákus hazudozó. Szerintem erőszakra is képes lenne.

A családja, barátai és jómaga is teljesen befeketítettek. Futni nem merek elmenni december ófa, miután furgonnal követett és az erdőben menekültem haza, de épphogy sikerült, mert u

itt várt a ház előtt...

2019. jún. 22. 20:24
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

De letiltottam. Komolyan. Mindenhonnan. Ez személyes zaklatás,egy kisfaluban élünk.

Barátom az autós eset után fel is hívta, elnézész kért, meg nem lesz ilyen...

A szüleim nem emgedtékeg, mert nem tudom bizonyítani, szerintük csak még jobban rám szállna és majd megunja. Meg nem akarnak a családdal összeveszni.

2019. jún. 22. 23:30
 12/19 Fruzs33 ***** válasza:
100%

Én azt mondom,hogy igenis össze kéne fognotok azokkal a csajokkal,akiket még zaklatott,és így igenis lesz ereje a vallomásotoknak.

Nem kéne ennyiben hagyni,én sem tenném.Fogjatok össze,tegyétek meg a lépéseket,és ne a kifogásokat keresd,hogy miért nem teszed.Állj a sarkadra,tervezzétek meg a napot,hogy mikor mentek.

2019. jún. 26. 13:25
 13/19 anonim ***** válasza:
Velem is volt hasonló, egy egyetemista szaktársam zaklatott engem, meg még pár csajt rajtam kívül, az egyetemi barátaimat is fenyegette. Egy másik egyetemet ott hagyott ez miatt, az ottani lányok feljelentették őt, és utána megverte a lányokat éjszaka egy buli után. Abból lett tárgyalás is, utána kicsivel nevet változtatott a srác. Én felakartam jelenteni, de a többiek beijedtek, pedig minket fb-on is zaklatott. Meg fb-on írt az exe, hogy vigyázzak vele, azt se tudom, honnan tudott rólam a csaj. Mindezt azért, mert nem tudott minket megdugni. Utána összejött egy lánnyal, kis ideig tök jól elvoltak, de a lány családja kicsinálta a kapcsolatot, azután magába szállt a srác állítólag, még egy közös egyetemi ismerőssel is üzent nekem, hogy sajnálja amit tett. Amíg voltak közös óráink nem nagyon mertem egyedül mászkálni az egyetemen, azóta, hogy nincsenek közös óráink semmi para nincs bennem. Párszor összefutottunk a karon, mosolyogva elmegyek mellette, de nem köszönünk egymásnak. A fb-os zaklatása 3 hónapig tartott kb, kisebb szünetekkel, meg fb fiók gyártásokkal a részéről, mert amikről írt azt tiltottam egyből, utána 1 évig csak visszahallottam másoktól, hogy miket beszél rólam, de akkor már nem írt, és azóta sem. Én tök könnyen megúsztam, pedig hónapokig nem mertem éjszaka mászkálni, meg aludni is elég nehezen bírtam. De nem csak az egyetemen és nem csak lányokat nem hagyott, hanem kolisokat és fiúkat sem.
2019. jún. 26. 13:45
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Így van, ahogy Fruzs nevű felhasználó írja! Többen tesztek vallomást, annak már súlya van. Különösen, ha őket neten zaklatta (pl. Facebook üzenetben), aminek nyoma van. Nincs más megoldás :/
2019. jún. 26. 14:28
 15/19 anonim ***** válasza:
57%
Jó, csak ezt már annyiszor kiírtad ide, hogy már kicsit furcsa.
2019. jún. 26. 14:46
 16/19 anonim ***** válasza:
51%

"

Azt tényleg el kell tűrni, hogy valaki zaklasson meg befeketítsen, mert nem voltam hajlandó lefeküdni vele? "

Igen el lell !!! mivel az itt siránkozáson kívül nem teszel/tesztek semmit. Akkor persze, hogy el kell. Ha tennétek ellene akkor nem kéne.

2019. jún. 26. 14:54
 17/19 anonim ***** válasza:
Annyira nehéz megválaszolni ezt a kérdést, hogy ki kell emelni?-,-
2019. jún. 26. 15:02
 18/19 Fruzs33 ***** válasza:

Köszönöm 14-es válaszoló az egyetértést.

Viszont attól félek,hogy lépni nem fog,mivel félelemben tartja a zaklató.

Így nem lesz sajnos változás.

2019. jún. 26. 15:08
 19/19 anonim ***** válasza:

Feljelentés.

Lehetőleg a többi áldozat is tegyen így egyszerre jobbak az esélyek.

Ui:verőember felfogadása.

2019. jún. 26. 22:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!