Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt tényleg el kell tűrni, hogy valaki zaklasson meg befeketítsen, mert nem voltam hajlandó lefeküdni vele? Tönlretette az életemet.
Már 1 éve fontolgatom a költözést, muszáj. Nem az első vagyok és nem is az utolsó, akivel ezt tezsi.
Ez egy pszichopata, erőszakos, mániákus hazudozó. Szerintem erőszakra is képes lenne.
A családja, barátai és jómaga is teljesen befeketítettek. Futni nem merek elmenni december ófa, miután furgonnal követett és az erdőben menekültem haza, de épphogy sikerült, mert u
itt várt a ház előtt...
De letiltottam. Komolyan. Mindenhonnan. Ez személyes zaklatás,egy kisfaluban élünk.
Barátom az autós eset után fel is hívta, elnézész kért, meg nem lesz ilyen...
A szüleim nem emgedtékeg, mert nem tudom bizonyítani, szerintük csak még jobban rám szállna és majd megunja. Meg nem akarnak a családdal összeveszni.
Én azt mondom,hogy igenis össze kéne fognotok azokkal a csajokkal,akiket még zaklatott,és így igenis lesz ereje a vallomásotoknak.
Nem kéne ennyiben hagyni,én sem tenném.Fogjatok össze,tegyétek meg a lépéseket,és ne a kifogásokat keresd,hogy miért nem teszed.Állj a sarkadra,tervezzétek meg a napot,hogy mikor mentek.
"
Azt tényleg el kell tűrni, hogy valaki zaklasson meg befeketítsen, mert nem voltam hajlandó lefeküdni vele? "
Igen el lell !!! mivel az itt siránkozáson kívül nem teszel/tesztek semmit. Akkor persze, hogy el kell. Ha tennétek ellene akkor nem kéne.
Köszönöm 14-es válaszoló az egyetértést.
Viszont attól félek,hogy lépni nem fog,mivel félelemben tartja a zaklató.
Így nem lesz sajnos változás.
Feljelentés.
Lehetőleg a többi áldozat is tegyen így egyszerre jobbak az esélyek.
Ui:verőember felfogadása.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!