Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ez így? Minden pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez így? Minden pasi ilyen?

Figyelt kérdés

Elég közvetlen csaj vagyok, közösségi oldalakon kint van az msn címem, és sokan fel is vesznek. Igazából szeretek (vagy inkább szeretnék) csak simán ismerkedni, de minden pasi csak azért vesz fel, hogy láthasson camban, vetkőzzek is le, a többit meg már nem is részletezném... 10 pasiból 10 ilyen, és tök szarul esik, hogy csak erre lennék jó... Ha meg megmondom, hogy ez engem nem érdekel, akkor meg én vagyok elküldve a .....ba. Van így ezzel más is, vagy csak engem zavar ennyire? :S

18L

2010. júl. 9. 01:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
azért én kíváncsi lennék azok életkorára akik ezt szeretnék tőled, nem hiszem, hogy egy 20 éves srácnak az lenne a legnagyobb vágya, hogy "cam"-ozni lásson, inkább ilyen 15-16 éves kis gyerekek lehetnek. Talán a legegyszerűbb az lesz, ha megkérdezed, hogy nem akar-e kamozni és ha igent mond az illető egyből törlöd, mert ezzel magát minősíti, így nem kell felesleges köröket futni. Elhiszem, hogy zavar, nyomorék lelkületű emberek lehetnek, attól még nem vagy ribizli, hogy nem akarod egy szinte vadidegen előtt a tudodmidet mutogatni.
2010. júl. 9. 05:32
 12/17 anonim ***** válasza:

nálam is ez van, de én csak röhögök rajtuk, aztán tiltás törlés =D ezért jó az msn, ha valakivel nem akarsz beszélni elég könnyű kikerülni^^ a legviccesebb sztori az volt, mmikor 1 srác váltig állította h én webcam szexeltem vele és videója van róla és ha nem nézem a farkát camba elküldi páromnak a vidit. megadtam párom e-mail címét és kértem hogy küldje el, mert erre én is kíváncsi vagyok, mert soha nem csináltam ilyet =D azóta is várom az e-mailt xD

az emberi hülyeség lenyűgöz néha... =)

2010. júl. 9. 06:26
 13/17 anonim ***** válasza:
Ha már általánosítunk, akkor nyilván úgy nézel ki, mint aki első szóra megteszi...
2010. júl. 9. 07:42
 14/17 anonim ***** válasza:
Bebizonyítsam, hogy én nem azt akarnám?:D
2010. júl. 9. 09:20
 15/17 A kérdező kommentje:

Nekem meg olyan volt már, h ha nem kapcsolom be camot, akkor küld egy vírust, ami tönkreteszi a gépem 5 perc múlva... :D áh.. idióták!

5:32-nek: Az a durva, hogy nem a 15-16 évesek, hanem inkább 20tól felfelé... Eddig egy ember volt normális, ő közel is van, nagyon jó barátom is lett :)

Nem társkereső oldalakon van kint a címem, hanem pl. facebookon meg iwiwen.

2010. júl. 9. 12:38
 16/17 anonim ***** válasza:

Nem, nem minden (megint az általánosítás:/).

Cam sexben nem is tudom mia jó.

21F

2010. júl. 9. 14:44
 17/17 anonim ***** válasza:
a camsex egy marhaság
2010. júl. 9. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!