Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez így? Minden pasi ilyen?
Figyelt kérdés
Elég közvetlen csaj vagyok, közösségi oldalakon kint van az msn címem, és sokan fel is vesznek. Igazából szeretek (vagy inkább szeretnék) csak simán ismerkedni, de minden pasi csak azért vesz fel, hogy láthasson camban, vetkőzzek is le, a többit meg már nem is részletezném... 10 pasiból 10 ilyen, és tök szarul esik, hogy csak erre lennék jó... Ha meg megmondom, hogy ez engem nem érdekel, akkor meg én vagyok elküldve a .....ba. Van így ezzel más is, vagy csak engem zavar ennyire? :S
Ne általánosíts.Sok a tajparaszt de pl én nem ilyen vagyok.:-)
16/F
2010. júl. 9. 02:01
2/17 anonim válasza:
Ne általánosítson rendben de az esetek 95%ában ez van..nem vagy egyedül én is így vagyok ezzel:/és eléggé zavaró..és az utcán való beszologatások se jobbak...lehet le kéne szedned az msn címed...
16L
2010. júl. 9. 02:04
3/17 anonim válasza:
Nekem is sokan mesélnek ilyeneket...nem értem és ilyenkor szégyellem is magam férfiként.Amúgy van pár ismerősöm netről,általában nők és sose próbálkoznék ilyennel,nagy ritkán egy kis élcelődés de finoman és kultúráltan csak.Volt akinél nem is szórakoztam a szex témával és még ő jegyezte meg,szinte melegnek éreztem magam emiatt :) Hálégnek nagyon jó barát is lett az egyikből,mondjuk ő nem is lakik messze (ugye Pest) úgy könnyű volt.
2010. júl. 9. 02:05
4/17 anonim válasza:
Nem szeretem ha általánosítanak én például nem ilyen vagyok...valószínűleg rossz helyen keresgélsz és/vagy azok a pasik akik nem ilyenek vagy nem mernek fel venni.
2010. júl. 9. 02:06
5/17 anonim válasza:
Én szeretem ha általánosítanak, mert akkor én vagyok az egyetlen kivétel :D
Én ilyenre gondolni sem mernék... 18/F
2010. júl. 9. 02:12
6/17 anonim válasza:
Már írtam korábban is.Küldd el nekem privátban az MSN címed és meglásd én leszek a kivétel :) Amúgy ez nem társkereső tudom,de ha gondolod nyugodtan .Legalább nem leszel ennyire csalódott.Amúgy vadidegenek vesznek fel MSNre?Ez tök fura,ilyet sose csináltam,még akivel nem találkoztam élőben azzal is fura beszélni így.Mondjuk egy telefonszámcseréig mindenkivel eljutottam,a hangját mindenkinek hallanom kell meg a stílusa is jobban átüt így.
2010. júl. 9. 02:13
7/17 anonim válasza:
én utálom az ilyen kamban vetkőzést :D
ja és hetero vagyok :D
18/F
2010. júl. 9. 02:24
8/17 anonim válasza:
Neten ne várj mást! Ott a hülyék gyűlnek össze, mint például én... Be írod az msn címed? Csak vicceltem ::D::D:D
Nehogy beírd. Szedd le mindenhonnan, mert ott csak a prosztuj gyíkok találnak meg, és hamis képet kapsz a nemünkről. Tudod... a börtönben minden férfi bűnöző, de nem minden férfi bűnöző attól még a városban. (Van amúgy börtönőr is, csak kevesebb. Szóval ismerkedj normális helyeken, ha meg így próbálkozol, ne várj mást
2010. júl. 9. 02:25
9/17 anonim válasza:
de ezt ne átalánosítsd, mondjuk én is szeretek ismerkdni fiu létemre,de amugy a fiuk nagy többsége a dinnyéidet, meg a nemiszervedet akarja látni ez tény és való de nem mindenki ijen....és ha akarod szivesen megismerkedek veled csak príváton küldd el az msnedet. am hány éves vagy
2010. júl. 9. 02:33
10/17 anonim válasza:
de ezt ne átalánosítsd, mondjuk én is szeretek ismerkdni fiu létemre,de amugy a fiuk nagy többsége a dinnyéidet, meg a nemiszervedet akarja látni ez tény és való de nem mindenki ijen....és ha akarod szivesen megismerkedek veled csak príváton küldd el az msnedet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!