Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 18 év alatt kell szülői...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 év alatt kell szülői beleegyezés az abortuszhoz?

Figyelt kérdés
Vagy meglehet csinálni a tudtuk nélkül is?
2010. júl. 9. 00:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
43%
Én mondok újat: ne vetesd el. Ő a Te gyereked, és már él. Ne öld meg.
2010. júl. 9. 01:25
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
01.25 szerintem nem ezt kérdezte. Azonkívül honnan veszed, hogy róla van szó, hogy szó van egyáltalán valakiről? Ha megkérdezem, hogy mennyi időbe teleik belerepülni a napba oda is beírod, hogy jobb lenne, ha nem mennék, mert elégek a 3000fokban vagy mi?
2010. júl. 9. 01:28
 13/16 anonim ***** válasza:
52%
01:22 fogadjunk nő vagy, mert hogy idóta, az nem vitás. és a kettő általában párosul
2010. júl. 9. 01:47
 14/16 anonim ***** válasza:
Szerintem sem kell elvetetni,majd érettségin a felkészülés és a szóbeli közt megszoptatod...:)Tesin meg nem dobálsz medicint és nem mászol kötelet...Anyám 20 évesen szülte a bátyámat és azok még "más idők" voltak,ma ha 18 évesen van egy lurkód esetleg apa nélkül akkor ha nem indultál nagyon magasról az élet hirtelen lesz vakrepülés.Ahhoz valami nagyon szerencsés helyzet kell hogy megtartsd,de mellékesen gyerek ne neveljen gyereket,a palid meg ha már elmúlt 18 akkor bár börtönbe lehetne ezért pattintani.De sajnos nem.Ez a baj.
2010. júl. 9. 01:52
 15/16 anonim ***** válasza:
Igen, kell hozzá szülői beleegyezés, kivéve ha már házas vagy.
2010. júl. 9. 08:16
 16/16 anonim ***** válasza:

ezt nezen tudod majd titkolni

és kell majd atámogatásuk, mert nehéz menet lesz(már akinek van szíve, mert nekem anno több oszt társamnak is volt és nevetve jöttek be suliba, kérdeztem 1iket h miért nem volt, ja, abortuszom volt és el lett inztézve egy mosollyal ennyi:S)de rem nem ilyen vagy

felelősség ember, mit mondassz hol vagy addig a műtét alatt

meg gyenge leszel és vérzel, ezt nehezen titkolnád

2010. júl. 9. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!