Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintettek ez mit jelent?
Gyakori jelenség, hogy a nők ciklusa összerendeződik. Itt is erről lehet szó: azon a héten te nem haviztál egyedül.
A másik lehetőség, hogy a másik két ribi legalább nem ingyen szopja le. Egy kis vacsi, egy kis apróság... hó végén rájuk már nem volt pénz, te meg tudja, hogy ingyen is lelkesen szopod úgy, hogy fél órája másban volt a farka.
Figyeld meg, hogy a hónap melyik napjain keres. Ki fog derülni.
Eleve nem kezdenék olyannal aki házas vagy egyáltalán kapcsolatban van.
Ha velük megtudja tenni hogy megcsalja őket akkor velem is és nekem erre nem lenne szükségem ugyanis olyat akarnék magam mellé aki csak engem kíván és csak én kellek neki.
Te meg jó nagy hulye vagy hogy ebbe egyáltalán belementél. Bár a te dolgod te életed de ez az én véleményem.
Nem hiszem hogy szerelmes beléd, ha annyira szerelmes lenne akkor csak veled lenne.
Illetve nem félsz hogy elkaptál valami nemi betegséget???
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!