Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A csajok csak szórakozni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csajok csak szórakozni vannak fenn a társkeresőkön?

Figyelt kérdés

2019. jún. 19. 16:45
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
0%

#10 ha így tenne, egy átlag társkeresőn nem sok nőnek írhatna...

Igen, a túlnyomó többség csak szórakozik, ahogy leírták, ego tuningolók, brad pittet keresők, stb. Nagyon kevés aki társat keres, reális elvárásokkal. Ők ott semmit sem veszíthetnek, csak nyerhetik a dícséreteket.

2019. jún. 19. 18:51
 12/24 anonim ***** válasza:
92%
Most férfiként leírod itt mindjárt, hogy a nők milyen dicséreteket kapnak. Hát hogyne... Szupermodell külsejű, 20 éves csajok biztosan.
2019. jún. 19. 19:09
 13/24 anonim ***** válasza:
Vannak akik igen, és vannak olyanok is akik komoly szàndékkal regisztràlnak. Én is komoly kapcsolatot kerestem. Fél év utàn meg is lett. Azóta össze is hàzasodtunk .:)
2019. jún. 20. 02:25
 14/24 anonim ***** válasza:
#12 igen, meg az átlagosak is. Hazudozhattok, de a tapasztalat az meg lesz, na meg a hozzászólás is, akárhogy nullázzátok a nektek nem tetszőket ;)
2019. jún. 20. 08:32
 15/24 anonim ***** válasza:
Ki hazudik :D férfiként te marhan nem látsz bele, hogy egy nő mit kap tarskereseson. Egyébként remek stílusod van. Valószínű minden nő hazudik. Először ezt a látens nőutalatot írtsd ki.
2019. jún. 20. 16:48
 16/24 anonim ***** válasza:
#15 belelátok bizony, regisztráltam nő profillal, láttam, hallottam mire számíthat ott egy férfi, sokaktól. Nem minden nő hazudik csak az a femináci söpredék aki ide jár...
2019. jún. 20. 21:18
 17/24 anonim ***** válasza:

Szóval hazudozol össze-vissza a többi férfinak, nőnek adod ki magad. És ilyen pofazik... Szemét csaló.

Már ha igaz egyáltalán, mert átlag női profillal sok jót nem kaptál volna. :D

2019. jún. 20. 21:51
 18/24 anonim ***** válasza:
Na ilyen lelki toprongy férfiak vannak ott tömegével, mint te, apám. Jól bemutatod. Saját magad járatod le, nem kell ide feninaci.
2019. jún. 20. 21:54
 19/24 anonim ***** válasza:
0%
#17 nem hazudoztam, csak regisztráltam egy átlagnő képével, és egy normális bemutatkozóval. Özönlöttek a levelek, teljesen normálisak, nem ám a farkas képek mint amikről óbégattok. És ennyi, nem válaszoltam, sőt egy hét után kiraktam a moderálatlan xy szeretek rubrikákba, hogy ez kamu user... inaktivitás miatt törlődött, a fizetős, "ellenőrzött" oldalról...
2019. jún. 21. 01:01
 20/24 anonim ***** válasza:
Hogyne, magyarázd csak. Az ilyenek miatt szidják a nőket, hogy nem írnak vissza. Nem hát, mert egy kamus férfi az. :D nagyszerű. Azt meg már sokan vitatták itt is, hogy férfiak szerint milyen átlag nő. Köszönő viszonyban nincs a valósággal. Úgyhogy egymást b...atok át a fullos nők fotóival.
2019. jún. 21. 06:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!