Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jut eszembe esténként? Jogosan van bűntudatom?
Több, mint 2 éve van egy boldog kapcsolatom, amiban nagyon jól érzem magam. Imádnivaló barátnőm van, aki okos, intelligens, humoros, odaadó, figyelmes, nagyon szép.. Szóval minden megvan benne, amire szükségem van. 3 hete viszont találkoztam teljesen véletlenül egy lánnyal, aki régen tetszett. Nem volt köztünk semmi komoly néhány csókon kívül. Mióta láttam szinte minden nap eszembe jut, főleg esténként. Ha lehunyom a szemem látom a mosolyát magam előtt és hallom a nevetését,ami eléggé idegesítő. Szeretem a barátnőmet,és semmiképp nem szakítanék vele ezért a másik lányért, de mégis bűntudatom van, hogy ennyit gondolok rá. Talán csak a régi dolgok miatt van ez az egész, de szeretném minél előbb kiverni a fejemből.
Ha valaki volt már hasonló helyzetben hogyan lépett túl rajta?
Nekem egy férfival volt ez, a voltbarátom egy unokatestvérével, ünnepekkor találkoztunk náluk és igy évi 3x nem tudtam kiverni hetekig a fejemből. Ők nem ápoltak közeli kapcsaoltot igy amikor a barátom szakitott velem találkoztunk.
Lehet ez a szerelem első látásra, vagy ilyen távolról is sugárzó kémia de mi azóta is együtt vagyunk és mellette nem jut más az eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!