Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bementem anyám galériájába és bűntudatom van. Mit csináljak?
Elmondok egy nagy titkot.
Mielőtt megszülettél, anyád lefeküdt egy pasival és szexeltek egymással.
A földön élő milliárdnyi ember édesanyja szintén szexelt valakivel.
Amelyik férfi/nő nem szexelnek azok kihalnak, azok az evolúció zsákutcái.
Remélem megkönnyebbültél. Most már tudod a nagy igazságot. Azok a felnőttek vannak többségben akik élnek, ill. éltek szexuális életet. Ha nem hiszed kérdezd meg édesanyádat.
Én egy naturista strandon láttam édesanyámat anyaszült meztelenül, és Ő is látta a fütyimet. Na és akkor mi van? Bennem nincs bűntudat, édesanyámban sem.
Szerintem te is fel fogod tudni dolgozni.
Ha édesanyád megérzi a vadkan szagot a hálószobájában, akkor esetleg majd rákérdez, hogy ki járkált a szobácskámban?
Amúgy mit mondanál anyádnak?
"Anya, megnyitottam az erotikus fotók mappát a számítógépeden, amikor kerestem a pite receptjét. Mentségemre legyen, hogy tombolnak bennem a hormonok, ezért csillapíthatatlan vágyat éreztem a megnyitására. Szerintem brutál jó akt képek készültek rólad. Arra gondoltam, hogy készíthetnénk belőlük egy falinaptárat és kirakhatnánk a nappali falára. Mit szólsz hozzá?"
Szerintem köpni nyelni nem tudna.
Ha nincs itthon nézzük meg egészséges fiú nem mami képeire kíváncsi..
Tegnap is volt egy durva kérdés,ott a pasi évek óta nőtlen és már saját húgára izgul rá.. Betegesek ezek,ezért kell nő társ h ne anyátokra meg a húgaitokra lányaitok álljon fel :( ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!