Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a személyek, akik azt feltételezik, hogy csak "szép" emberek kiváltsága a párkapcsolat, azok ki szoktak mozdulni a négy fal közül?
Az utcán rendszeresen látni olyan párokat, melyek egyik, vagy akár mindkét fele, nem éppen a korunk szépségideáljának a megtestesítői.
Ellenben sokak szerint itt csak olyan személyeknek lehet párja, akik sportos testtel, vonzó arccal rendelkeznek, és mindezek fejében gazdagok is.
Ellenben az utcán nem ezt tapasztalom, sőt sok esetben kifejezetten igénytelen embereknek is van párja (ami rosszabb, mint az előnytelen külső).
Azokat a kérdéseket, és válaszokat nem is igazán tudom komolyan venni, melyek a fenti jelenséggel foglalkoznak, hiszen nincs ilyen, és ez bárki számára megérthető, ha kimegy az utcára. A többség aki ezt állítja feltehetően komoly önbizalomhiánnyal küzd, a sikertelensége valódi okának feltárása helyett, pedig keres egy alibi okot, pl. alacsony vagyok, így nem kellek senkinek, közben lehet, hogy súlyosabb gondok vannak a személyiség terén.
A többség pedig lehet szimpla troll.
Nem mondtam, hogy csak a szépeknek lehet párja, viszont aki előnytelenebb külsejű, annak tényleg nagyon nehéz dolga van. Ilyen adottságokkal leginkább barátságból kialakult kapcsolatra van esély, de ez meg nagyon-nagyon ritka.
Itt az oldalon tényleg vannak akik csak hisztiznek, főleg, aki az alacsonysággal jön, de valakinél tényleg valós a probléma.
Azt meg már annyiszor hallottam, hogy a szépség relatív, de ez nem minden szempontból állja meg a helyét, mert ez akkor azt jelentené, hogy Molnár Krisztián és Berecki Zoltán azonos esélyekkel indul, holott tudjuk, hogy nem.
"Azt meg már annyiszor hallottam, hogy a szépség relatív, de ez nem minden szempontból állja meg a helyét, mert ez akkor azt jelentené, hogy Molnár Krisztián és Berecki Zoltán azonos esélyekkel indul, holott tudjuk, hogy nem."
Ez igaz, de azért a valóságban jóval tágabb határok között fordul elő egy "vonzó férfi", mint ahogy itt gyakorin előadják egyesek. Minden ilyen témánál azon megy a sírás-rívás, hogy a nőknek KIZÁRÓLAG a magas, kigyúrt, felnyírt hajú, fukszos, béemvés csávók kellenek, ha csak egyet nem teljesít ezek közül valaki, akkor már esélyt sem adnak neki és mindenki, aki mást állít hazudik. Hát nem tudom, nő vagyok, de ilyen férfi még soha nem tetszett különösebben, helyette volt már pl vékony-szemüveges-szakállas-kopaszodó, alacsony-hosszú hajú, fekete vagy ázsiai férfi, akit vonzónak tartottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!