Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, kinek melyik "típus"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, kinek melyik "típus" tetszik jobban?

Figyelt kérdés

1 vékony átlagos nő,vagy 1 duci nő? Tegyük fel,hogy mindketten divatosan öltözködnek és nem mutatják meg mindenüket(ez nem azt jelenti hogy nincs dekoltázsuk, de pl. nem miniszoknyában és olyan topban vannak,amiből a mellük kiesik)

Kérlek kort is írjatok!!!!És aki gondolja az esetleg megírhatja hogy miért is az adott hölgy "típus" tetszik neki.

2010. júl. 8. 19:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Az első

21

2010. júl. 8. 23:11
 12/13 anonim ***** válasza:
jó, akkor sztem mindenkinek a vékony jön be, akinek jó alakja van, nem csontos és nem hájas, van rajta mit fogni, szóval van melle, feneke, látszik hogy vannak lábai :D és lapos a hasa viszonylag :D
2010. júl. 9. 00:32
 13/13 anonim ***** válasza:

nem feltétlenül kell lapos hasának lennie, ismerek olyan csajt akinek van hasa azért, de kva jól néz ki, akad melle :p jó segge van, és csinos nagyon.

ja és ezt úgy mondom,hogy én b.szottúl válogatós vagyok. szóval nem nagyon lehet erre adni,hogy melyik tipus tetszik jobban mert az összkép határoz meg mindent kb.

22/F

2010. júl. 9. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!