Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit csinál átok?

Figyelt kérdés

A lány/fiú lakásán vagytok túl az első éjszakátokon, eddig minden elég ígéretes. Elmentek a mosdóba. Ahogy ültök a slozin és körbevizslattok a helységben, a polcon két dobozra lesztek figyelmesek. Az egyiken az áll, hogy kventiax, a másikon meg, hogy rivotril. Lehúzzátok a wct magatok után, kezet mostok, majd kiléptek a mosdóból. Ezután mit tesztek és miért?

-a) az arcába robbantok, hogy ezt nem mondta és faképnél hagyjátok.

-b) mentek a dolgotokra, majd megszakítatok vele minden kapcsolatot.

-c) kiszeditek belőle, miért, mióta, mennyit szed és utána döntenétek.

-d) nem foglalkoztok a dologgal, folytatjátok a napot, mintha mi sem történt volna.

2019. jún. 14. 22:34
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
0%

Ne várd el az első szexnél vagy előtte, vagy utána, hogy ezt elmondja, ahogy te ugyanúgy ő sem tudja lesz-e veled folytatás. Te sem, én sem mondanám el.

Mert nekünk nőknek is fontos a szex. Tetszel neki, azért vagy most ott, ha komolyat akar tőled elmondja.

Nem tudhatod milyen trauma érte, akárt láthatott valakit meghalni vagy bántalmazták attól még nem 5 méterről kell elkerülni. Ezek nem bezárni való emberek gyógyszerei...

2019. jún. 15. 23:47
 22/22 A kérdező kommentje:
"Tetszel neki, azért vagy most ott, ha komolyat akar tőled elmondja." De mivel a példában szereplő személy nem mondta el, ebből az következik, hogy ő nem akar komolyat. Tisztában vagyok vele, hogy nem bezárni való emberek, de egy olyan horderejű dolog, ami befolyással lehet arra, hogy egyáltalán lesz kapcsolat vagy nem lesz kapcsolat, azokat nem érdemes eltitkolni. Én pl ezért nem hazudok a koromról, termetemről, hátteremről, múltamról és arról sem, hogy mit akarok és nem is titkolom el. Aki eljut velem az ágyig, az tudja nagyon jól, hogy ki vagyok én és mit akarok tőle. Ehhez keresek társat, nem alkalmi partnert. Aki így sumákol, az csak magával cseszik ki.
2019. jún. 16. 20:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!