Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit csinál átok?
Figyelt kérdés
A lány/fiú lakásán vagytok túl az első éjszakátokon, eddig minden elég ígéretes. Elmentek a mosdóba. Ahogy ültök a slozin és körbevizslattok a helységben, a polcon két dobozra lesztek figyelmesek. Az egyiken az áll, hogy kventiax, a másikon meg, hogy rivotril. Lehúzzátok a wct magatok után, kezet mostok, majd kiléptek a mosdóból. Ezután mit tesztek és miért?
-a) az arcába robbantok, hogy ezt nem mondta és faképnél hagyjátok.
-b) mentek a dolgotokra, majd megszakítatok vele minden kapcsolatot.
-c) kiszeditek belőle, miért, mióta, mennyit szed és utána döntenétek.
-d) nem foglalkoztok a dologgal, folytatjátok a napot, mintha mi sem történt volna.
#9. Bocs, gyakran túl későn veszem észre mit partizánkodik a telefonom.
2019. jún. 14. 23:35
12/22 anonim válasza:
2.percig gondolkoztam rajta,hogy milyen átkot kell csinálni.bocsi. Amúgy ezek nem olyan nagyon komoly gyógyszerek,elég sokan szedik. Ha komoly a kapcsolatunk,mellette állnék,és együtt,közös erővel segítenék neki leszokni.
2019. jún. 15. 00:08
13/22 A kérdező kommentje:
De itt még nem komoly. Még csak az első szexnél tartatok. Ő valamiért nem tartotta fontosnak említeni neked. Az meg, hogy sokan szedik, nem jelenti azt, hogy nem durva gyógyszerek, pont ezaz, hogy elég durva függőséget okoznak. Lehetne lsd, extasi vagy kokain is ennyi erővel.
2019. jún. 15. 00:41
14/22 anonim válasza:
lehet de a te döntésed hogy komolyan veszed vagy sem a kapcsolatot
2019. jún. 15. 00:49
15/22 A kérdező kommentje:
Az igaz. Úgy döntenél komolyan veszed a kapcsolatot, miután a másik nem vette elég komolyan ahhoz, hogy beavasson ebbe? Ugye segíteni, támogatni is csak azt lehet, aki az orrodra köti, hogy miben. Nemde?
2019. jún. 15. 00:59
16/22 anonim válasza:
arra nem gondoltál hogy ez neki tök gáz és szégyelli mert a legtöbb férfi ezért bottal sem piszkálja meg mert már nagyon akar valakit de mindenki azt hiszi hogy full beteg és inkább elkerülik...
2019. jún. 15. 01:06
17/22 A kérdező kommentje:
Dehogynem, viszont a beismerés lenne az első lépés a segítség felé. Ha mondjuk elmondaná, mielőtt összejövünk, hogy probléma van, amit meg akar oldani, de egyedül nem megy, az nekem pl már oké lenne, de nem vagyok minden ember. A másik dolog, hogy egy ilyennek az eltitkolása, ugyan az a taktika, mint amikor valaki letagadja a súlyát, korát, származását, mit tudom én mit... fizetését, akar e gyereket, házasságot stb és "megfog" olyat, akit nem kéne, mert ugye ez nem arról árulkodik, hogy változtatni akár, inkább a másik alkalmazkodjon és legyen 2:0 az állás az ő javára.
2019. jún. 15. 01:33
18/22 anonim válasza:
Én ilyet csak akkor vennék észre, ha kokrétan kiszúrná a szemem, mert nem nagyon szoktam másnál nézelődni. Ha olyan helyen lenne, ahol mindenképp észre kéne vegyem, rákérdeznék, de nem támadva. Aztán a válasz fényében meggondolom a többit. Ha ő szed ilyeneket, az nálam nem fér bele. Főleg nem így, hogy azt sem mondta el, hogy gondja van. Ez van.
2019. jún. 15. 07:57
19/22 anonim válasza:
Oke de gondolj bele elso randin vagy ismerkedésnél
Te: mesélj valamit magadról
Ő: hat az idegeim teljesen ki vannak remalmaiam vannak és dili gyógyszereket kell szednem....
Az átlag ekkor le koccol nem mondva semmit!
Meg lehet ő is akkor akarja elmondani amikor mar komoly a dolog!
2019. jún. 15. 15:20
20/22 A kérdező kommentje:
Aki lekoccol, akkor is lekoccol, ha már komoly a dolog, max egy csomó időt elvesztegetnek és jobban fáj. Akinek meg nem probléma, annak akkor sem az, ha előbb tudja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!