Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy hianyozhat valaki, akit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hianyozhat valaki, akit nem is ismerek?

Figyelt kérdés

Long story short:

Munkahelyrol, kvazi latasbol ismerjuk/tuk egymast. Nyilvan megtetszett ( ha megkerdezed a 13 eves enemet, kb alomferfinak irna le )

2-3 alkalommal beszeltunk is par percet- neha a douchebag-seg archetipusanak tunt, neha jofej, kedves fickonak.

Kulsore vonzott, de a viselkedese egyszerre hozott zavarba es neha meg csak nem is volt szimpatikus.

Vegul ugy dontottem, nem erne meg a kockazatot, nem kezdemenyezek, kozelebbrol nem ismertuk meg egymast.

Kedden volt az utolso napja, masik kontinensre koltozott/koltozik.

Eddig semmi bajom nem volt, de most, hogy elment, nagyon mely es oszinte leszek, ijeszto letargia lett urra rajtam.

Az a fajta uresseg, amit az ember pl. csaladtag halalakor vagy nagy szakitaskor erez.

De, hogy gyaszolhatok egy olyan valamit, amire realis esely sosem volt es sosem lett volna?

Nagyon hulyen erzem magam emiatt- mikor mulik el?

2019. jún. 14. 20:19
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

legrosszindulatubb

Hat, bocsi a noi nem neveben, hogy nem csak A es B erzelmeink vannak, sot, a lelki vilagunk is bonyolultabb egy molylepkeenel-ekkora bun!

Megjegyzem, velem nem volt s.fej sosem, mindig tisztelettudo volt, (nem csak velem, kb minden noi alkalmazottal- az nyugdij elott allo titkarno mindig felemlegette a hata mogott, de udvarias, lovagias fiatalember ez! )

A douchebagseg a tobbi ferfival szemben volt egyertelmu es a munkankbol kifolyolag is lattam, hogy uzleti eletben pl. nem mennek vele szembe.

Szoval, nem a csajokkal bunkozo menojancsi esete all fenn.

2019. jún. 14. 20:44
 12/15 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
#11: Nem-nem-nem-nem-nem, félreértesz, kimagyarázod. Van Józsika, egy neked tetsző férfi és van A, B, C, D, E, F, G, H esszenciális tulajdonsága, amikből mérlegelni tudsz, hogy megéri-e vele bármit is kezdeni, vagy sem. Ehhez nem kell semmiféle variálás, meg bonyolítás, meg handabanda.
2019. jún. 14. 20:56
 13/15 anonim ***** válasza:

Ismerem ezt az érzést, de fogalmam sincs, hogy mikor múlik el.

Ha elköltözik, hagyd a fenébe. Felesleges ezen agyalni. Ha szoktál kezdeményezni, akkor max szexelhettek még egy jót, de kb ennyi. Én mondjuk nem mennék oda, ha meggebednék se, mert úgy vagyok vele, hogy a férfi dolga. Ha nem közelít, akkor elkönyvelem, hogy nem kellek. Ha te nem vagy ilyen, írj rá, nincs mit veszítened.

2019. jún. 14. 21:07
 14/15 anonim ***** válasza:

Edricusnak igaza van, tényleg olyan vagy, mint az átlag, lúzer pasi, aki az Insta-modellért van oda, és miután az kedvelte a behízelgő hozzászólását, nem posztol pár hétig 😱😂

Hello, 12 éves érzelmi szintje!

2019. jún. 14. 23:28
 15/15 érdeklődő63 ***** válasza:
jövő hétre elmúlik nyugi. nem érti az ausztrál angolt, nem bírja a meleget, nem bírja a távolságot, a munkáját nem tudja elvégezni normálisan. pillanatok alatt egy lecsúszott ember lesz aki alig várja hogy összejöjjön a rep jegy ára magyarországra és itthon elmehessen a spárba kocsivisszatolónak gondolj erre gyorsan kiábrándulsz belőle
2019. jún. 15. 01:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!