Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hianyozhat valaki, akit nem is ismerek?
Long story short:
Munkahelyrol, kvazi latasbol ismerjuk/tuk egymast. Nyilvan megtetszett ( ha megkerdezed a 13 eves enemet, kb alomferfinak irna le )
2-3 alkalommal beszeltunk is par percet- neha a douchebag-seg archetipusanak tunt, neha jofej, kedves fickonak.
Kulsore vonzott, de a viselkedese egyszerre hozott zavarba es neha meg csak nem is volt szimpatikus.
Vegul ugy dontottem, nem erne meg a kockazatot, nem kezdemenyezek, kozelebbrol nem ismertuk meg egymast.
Kedden volt az utolso napja, masik kontinensre koltozott/koltozik.
Eddig semmi bajom nem volt, de most, hogy elment, nagyon mely es oszinte leszek, ijeszto letargia lett urra rajtam.
Az a fajta uresseg, amit az ember pl. csaladtag halalakor vagy nagy szakitaskor erez.
De, hogy gyaszolhatok egy olyan valamit, amire realis esely sosem volt es sosem lett volna?
Nagyon hulyen erzem magam emiatt- mikor mulik el?
Szinte látom a sztorit. Ő a minden-sikert-halmozó Mr.Jóképűmenőember aki másik kontinenst is elmegy meghódítani, te persze belezúgtál - de sajnos ő a saját magához hasonlóval kezd majd, te pedig ugyanolyan vagy, mint azok a férfiak is akik mindenféle modellekre nyáladzanak, és ugyanolyan jelentéktelen szürke alakok a számára, mint te ennek a figurának. Még akkor is így van ez, ha a gagyi romantikus komédiák az ellenkezőjét sulykolják (jópézé' persze, nem elvből).
Majd elfelejted. Engem meg felnégyelnek ezért az írásért :D
Ezt mibol szurted le? :)
Amugy, ha elsosorban a tetszetos kulseje miatt ramozdulok, felszines .csa vagyok, de,ha ugy gondolom, tobb kellene annal es hagyom, az sem jo.
Kedves 44%-os, szerinted mit kellett volna tenbem? :)
Láttál benne valamit, ami megfogott. Plátói szerelem. Kb. mint amikor egy filmsztárba zúgsz bele.
Ettől függetlenül én a helyedben írnék neki, most már úgysincs vesztenivalód, legfeljebb nem válaszol, na és akkor mi van(?!).
Edricus, remelem, nem negyelnek fel :)
A belezugas az kisse eros, mert belezugni az ember olyanba szokott, akit ismer nagyjabol.
Nalam ez azert nem allt fenn.
Es nekem sem jo a helyzet.
Mert olyan nagy orom àm, hogy igy ossze vagyok zavarodva egy alapjaraton mèg csak nem is tul szimpatikus ember miatt.
4. es tenyleg!
Hasonlit arra, amikor kamaszkoromban odaig voltam valamelyik zeneszert.
Koszi a tanacsot, de irni nem fogok neki.
Mit is irhatnek?
"szia!
Tetszettel, de tulsagosan zavarbaejtonek talaltalak ahhoz, hogy kezdemenyezzek, csak azt akartam, hogy ezt tudd.
Remelem jol megy a sorod Ausztraliaban, tovabbi szep eletet kivanok:
Petra"
😂😂😂😂
"2-3 alkalommal beszeltunk is par percet- neha a douchebag-seg archetipusanak tunt, neha jofej, kedves fickonak. Kulsore vonzott, de a viselkedese egyszerre hozott zavarba es neha meg csak nem is volt szimpatikus."
Hadd kerüljem ki a hozzád hasonló nőket a jövőben, akik azt se tudják, hogy mit akarnak: tetszik is nekik a delikvens férfi, meg nem is. Őszintén, mit akartok ti? De megfordítom. Egy kis s#ggfejkedés veletek és máris totálisan össze vagytok zavarodva. Csak kérdés, hogy mitől? Valami (értsd: egy emberi tulajdonság, vagy emberi tulajdonságok kombinációja) vagy vonzó, vagy nem. Olyan nincs, hogy tetszik is, meg nem is. Ez csak nálatok, bugyuta nőknél működik így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!