Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legmeghatobb dolog, ami eddig tortent veled?
szoval te a tettek embere vagy, nem a szavake.
az elsohoz pedig annyit fuzok, hogy sztem minden no egyik legmeghatobb elmenye, amikor megkerik a kezet. a tied viszont meg kulonlegesebb. a legkiszolgaltatottabb pillanatban is erezted gondolom, sot meg is bizonyosodtal rola h a baratod valoban szeret
Amikor 2 állatot láttam(2 macskát),az egyiket elütötte az autó,feküdt a járda szélén,a másik macska odament lefeküdt mellé,vigyázott rá,próbálta újraéleszteni,nyalogatta,ha bárki közeledett akkor védte,pedig a cica már elpusztult.Rátette a fejét a halott cicára és behunyta szemeit,amikor ezt végignéztem,annyira meghatódtam azon,hogy állatok képesek ilyen érzelemre,hogy kicsordult a könnyem!
Nem szokásom sírni,de ezen én is meghatódtam!!
23/L
23/L!
Ahogy ezt az állatosat mesélted nekem is kicsordult a könnyem :( Nekem van egy olyan kismacskám, akit az út közepén találtunk, ott volt mellette elütve az anyukája :( Nagyon pici volt még, ezen nem meghatódtam, hanem sírtam, annyira szomorú volt látni, de gondoltam akár ebbe a kategóriába is bele illik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!