Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy felnőtt férfinak "csak nyűg" egy szűz làny?
Figyelt kérdés
30+ férfiak miért gondoljàk ìgy?2019. jún. 12. 14:07
11/15 anonim válasza:
Nőként mondom, hogy a párom boldog volt, amikor kiderült, hogy ő lesz nekem az első. Ő közel volt a harminchoz, én 24. Addig egyetemre jártam, nem nagyon buliztam, nem találkoztam olyan pasival, aki érdekelt volna. Örülök, hogy kivártam. Nem volt neki nyűg a tapasztalatlanságom. Ez már jó régen volt, most is együtt vagyunk. Nem éreztem soha, hogy kimaradtam volna valamiből.
12/15 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem lenne az, csak lenne már végre valaki mellettem...
13/15 anonim válasza:
Ha vastag szerszámod van akkor nyilván az, mert sokkot kap amikor be rakod, aztán csak sikítani fog , végül megunod hogy mindig le issza magát ahhoz , hogy be rakhasd neki mert józanul sírva fakad.
15/15 anonim válasza:
Nekem nem lenne nyűg, örülnék ha egy hullámhosszon
lennénk. És ezt minden rosszindulat nélkül írom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!