Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ismerkedésnél van, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedésnél van, hogy direkt ritkábban írtok vissza, nem azonnal?

Figyelt kérdés

2019. jún. 11. 21:36
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
65%

Nem szoktam ilyeneken élvezkedni. Mikor ír valaki én nekem meg van időm válaszolni, akkor írok választ.

32/f

2019. jún. 11. 22:31
 12/21 anonim ***** válasza:
63%
Igen előfordul minimális mértékben. Az a típus vagyok aki azonnal válaszol az üzenetekre amint észreveszi azt. Néha várok 5-10 percet a megnyitásával, nehogy ijesztő legyen a másik számára, hogy rögtön reagálok. Meg van egy furcsa képességem, ha valaki sokáig nem válaszol rittig hogy abban a pillanatban akarok megnézni valamit a beszélgetésben, vagy akkor ülök vissza a gép elé amikor reagál. :D
2019. jún. 11. 23:39
 13/21 A kérdező kommentje:

Én is pont ilyen vagyok. Nekem az írogatás semmi jelentőséggel nem bír, persze ha órákig nem ír vissza, vagy online van és nem válaszol, akkor gyanítom nem érdeklem. De nekem többet ér, ha felhív, minthogy írogassunk, amúgy is nagy a szabadságigényem, nem bírom, ha valakinek kötelező jelleggel azonnal vissza kell írnom, az ilyen pasikkal meg is szakítom az ismerkedést. Ez az egyik, másik pedig, hogy ha valaki érdekel, szeretek átgondolt választ küldeni, nem csak ilyen random shitet :D

Harmadrészt pedig kicsit tényleg játszmázok is. Sokkal érdekesebb az, aki kicsit elérhetetlenebb, vagy legalábbis nekem sok, ha valaki rajtam lóg. Csak kívàncsi voltam, hogy más is csinál e ilyet(persze nem órákig nem valaszolok, max 20-30 percig, vagy amikor tudok).

2019. jún. 11. 23:44
 14/21 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem taszító,ha valaki egész nap fenn van és nem ír vissza.Abból az jön le,hogy nem érdeklem.Napi pár percre csak van ideje.
2019. jún. 12. 07:03
 15/21 A kérdező kommentje:
#14 nem arról volt szó, hogy egész nap nem írok. És nem is vagyok fent egész nap. Nyilván ha valaki egész nap nem ír vissza, azt nem érdekled és hagyd is a francba.
2019. jún. 12. 08:07
 16/21 anonim ***** válasza:
48%
Én úgy csinálom, hogy amilyen gyakran válaszolnak olyan gyakran válaszolok én is :)
2019. jún. 12. 12:08
 17/21 anonim ***** válasza:
33%
Túl felnőtt vagyok ahhoz, hogy számon tartsam és átlagot vonjak abból, hogy eddig kinek mikor írtam vissza...
2019. jún. 12. 12:22
 18/21 anonim ***** válasza:
27%
A direkt ritkábban, az nekem maximum perceket jelent. Korábban már írtak hasonlót, de nálam is az van, hogy amikor a másik fél nem online akkor nézegetem a beszélgetést, és látom hogy elkezd pötyögni. Én sem akarok az az ijesztő ember lenni, aki készenlétben ül a megnyitott beszélgetés előtt válaszra várva. Olyankor gyorsan kilépek és 2-3 perc múlva válaszolok. De ez a beszélgetés folytonosságától is függ. Ha ő is azonnal válaszol, meg csak egymásra figyelve chatelünk, akkor persze én is válaszolok rögtön. Ez csak arra érvényes, ha a másik mondjuk nem válaszolt huzamosabb ideig, akkor nem akarok úgy tűnni mintha egy órán át stresszben ültem volna az üzenet felett, a választ várva.
2019. jún. 12. 16:39
 19/21 A kérdező kommentje:
#18 én fejvesztve menekülök az olyan emberektől, akik 0-24-ben csetelgetni akarnak :D Nem is lehet tartalmasan ennyit beszélgetni, az üres szövegelést meg nem szeretem. Ha még el is várják, hogy azonnal válaszoljak, meg ők is kb mintha mást sem csinálnának, csak a válaszomat várnák egész nap, hát engem ez szó szerint elijeszt. De nem vagyunk egyformák, lehet másnak meg pont erre van szüksége.
2019. jún. 12. 17:42
 20/21 anonim ***** válasza:
0%

#18 vagyok, nem tudom miért nem hasznos egyáltalán a válaszom.

Nyilván nekem is ha dolgom van, nem vagyok telefonközelben stb akkor nem válaszolok azonnal, de nyilván ez nem direkt van.

Igazából nekem is ijesztő ha látom hogy valaki mondjuk órák óta nem volt fent, aztán írok neki és 2 másodpercen belül meg is nézte. (Előfordulhat persze, de ne minden egyes alkalommal)

2019. jún. 13. 08:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!