Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan illik visszautasítani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan illik visszautasítani az ismerkedést?

Figyelt kérdés

Sok helyen olvastam, hogy milyen bunkóság a nőktől, hogy ha ír nekik egy pasi, akkor azzal kezdik hogy "bocsi van valakim", pedig nem is olyan céllal vették fel a kapcsolatot. Ezek után ha írt valaki, akkor igyekeztem elbeszélgetni vele, de mikor mégis randizós irányba terelődött a téma és kiderült hogy van valakim, akkor meg az jött le, hogy eddig hitegettem..

Barátokat sem úgy keresek, hogy facebookon felveszem a kapcsolatot idegenekkel hogy na ismerkedjünk, legyünk barátok. Hogyan lehetne a pasik tudomására hozni, hogy nem érdeklődök semmilyen kapcsolat iránt velük, anélkül hogy bunkó lennék?

2019. jún. 10. 11:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
78%
Egy férfi általában nem barátkozni akar egy nővel, tehát ha valaki egyszer csak előbukkan a semmiből, akkor nagy valószínűséggel potenciális barátnőt vagy szexpartnert lát benned. A legjobb megoldás szerintem, ha minél előbb teszel egy ártatlan utalást a barátodra.
2019. jún. 10. 11:36
 2/11 anonim ***** válasza:
87%

Ha idegen ír, és nem írja le, hogy mi okból, akkor tuti ismerkedni akar. Legjobb ignorálni. Nem bunkóság nem válaszolni ilyeneknek, ha nem akarsz.

Amúgy eleve nem százas az, aki egy kis beszélgetésből azt hiszi, hogy szex lesz és bármi magyarázattal tartozól neki,.

2019. jún. 10. 11:40
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

"nem is olyan céllal vették fel a kapcsolatot."

Bammeg, aki ír egy ismeretlennek és nem írja le mi okból, az ne csodálkozzon semmin. Ő maga kezdte az udvariatlankodást.

2019. jún. 10. 11:56
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki csakúgy ráír a nőre akkor a nő mindenképpen rákérdez hogy amúgy mi okból ír. Aztán ha leírja hogy dugni akar némi randinak nevezett előjáték után akkor már nyugodtan leírhatod hogy mi az akadálya. Ha eleinte csak valami (szakmai)témáról érdeklődik de mondjuk a téma csak alibi hogy dumálni tudjon veled nos addig nem hitegetése míg e téma medrét el nem hagyjátok.... ha jön egy váltás hogy “amúgy mi a hobbid stb” akkor meg vissza lehet kérdezni hogy ez hogy jön ide mit akar/ miért kérdezi
2019. jún. 10. 11:59
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

# 1-es leírta röviden a lényeget!

Én:

-idegeneknek alapból nem írok vissza általában( vagy csak nagyon ritkán, ha mondjuk megerőltette magát és nem 2 mondat írt, hogy "szia nagyon tetszel"), bár hozzáteszem, hogy aki idegenként írt rám, az alapból nyíltan is kezdte, hogy ő nem barátkozni akar.

- ha ismerősök vagytok valamilyen szinten és úgy ír, akkor nyilván nem így kezdek, ekkor nyilván lehet még akár haverkodás is. Ismerősnél is csak akkor adok direkt választ, ha ő is direkt ebbe az irányba akar haladni.. Másfelől ha nem mondja direkten, de látható, hogy többet akar, akkor a passzivitásomból is leszűri, hogy nem érdekel a téma.. (De mondom, amíg nincs direkt kérdés, addig általában nincs direkt válasz, erről nem te tehetsz, ezzel nem lőhetsz mellé. Amíg nem kérdez nyíltan, addig valóban bunkóságnak tűnhet elutasítani, hiszen lehet, hogy tényleg csak barátkozni akar, vagy tényleg nem, de a sértett egója miatt így állítja be, hogy "de hát nem is akart többet", mert gáz lenne beismernie.)

Amúgy volt már olyan is, hogy idegen srác írt rám, aki látott valahol, egy hosszabb és szép levelet, neki én is hosszan és normálisan válaszoltam. Annyira diplomatikusan és kedvesen utasítottam el, hogy kb még meg is köszönte, annyira pozitív voltam vele. :D:DD

Szóval röviden: amíg nincs direkt kérdés, addig nincs direkt válasz!

2019. jún. 10. 12:42
 6/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, mindenki hasznosat írt.

Általában megválogatom facebookon, hogy kiket jelölök vissza. Ha egy városban lakunk, (kisváros) akkor azt is akit látásból ismerek, vagy sose beszéltünk, de van közös barátunk. És általában vagy az ilyenek írnak, vagy akikkel még általános iskolába jártunk együtt. Olyanokat kérdeznek, hogy "Gyönyörűséges délutánt, mivel telt a napod?" Ez egy elég konkrét kérdés, de csevegni se nagyon van kedvem ilyen félig idegenekkel.

2019. jún. 10. 12:51
 7/11 anonim ***** válasza:
5-ös leírta nagyon hosszan a lényeget
2019. jún. 10. 14:03
 8/11 anonim ***** válasza:
28%
Ami most nagyon hájpolt és bevált: megvádolod random szexuális zaklatással.
2019. jún. 10. 14:04
 9/11 anonim ***** válasza:

A nem is ezzel a céllal vették fel a kapcsolatot a világ legnagyobb kamuja, mind ezt mondja amelyiket visszautasítod. Kedvencem a szegrőlvégről ismert haversrác akivel 3x ha találkoztál, 10 percet nem voltatok kettesben, hónapok óta nem láttad, facebookon sem beszélgettetek soha és egyszer csak eszébe jutsz és elhív valami programra kettesben.

Ha megkérdezed, hogy xy közös haverék jönnek-e a válasz természetesen az, hogy nem. Ha pedig utána visszautasítod egyenesen jön, a csak barátkozni akartam szöveggel. Hagyjuk már.

Aki idegenként ír és oka van rá az azzal is kezdi a mondókáját. Aki terel és csak "cseveg" az felakar szedni, lényegtelen utólag mit mond.

2019. jún. 10. 14:17
 10/11 anonim ***** válasza:
9 tényleg marhaság tagadni habár én meg tudom azt is érteni. A lányok szeretik világgá kürtölni akár élőszóban akár virtuális térben hogy kit hajtottak el éppen. Az ember nemcsak hogy házhoz megy a pofonért még jól meg is rugdossák így fektében. Nyilván nem azok óvatoskodnak akik menőjenők a nők körében, ők már céltáblák a haveri körökben hogy” tudjátok kinél próbálkozott be Dezső pár napja??.... na nem spoilerezek nagyott ha már most elárulok annyit hogy ezúttal is száraz maradt a farka.Naszóval...” Most tényleg akkora ügy ha a sánta nem kér pluszban még egy púpot is??
2019. jún. 10. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!