Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert viccelodik hazassaggal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert viccelodik hazassaggal?

Figyelt kérdés

A fiu haverom, akivel egyutt szoktunk szorakozni jarni, mar masodjara viccelodott hazassagal.

Egyszer kb 3 eve, hogy olyan sokat vagyunk egyutt, hogy vegul ossze fogunk hazasodni.

Most megint.

Ugy a semmibol, kijelentette, hogy kb ossze kellene hazasodnunk.

Azt mondtam, hogy meg jo, hogy nem vagyunk Vegasban.

Kesobb meg arra is rakerdezett, hogy mi tortent egy regi exemmel, miert keresett meg megint. (latta facebookon, hogy az ex kommentelt valamire amit kiraktam)

Mi lehet a hatterben? Azert nem ertem, mert ketszer elhivtam randizni, es mindketszer nemet mondott.

Mostansag mar megbekeltem ezzel, hogy csak baratkent tekint ram, de ilyenekkel viccelodni ezek utan? Kicsit erzeketlennek tunik a dolog. Vagy en latom rosszul?

29N, 26F

2019. jún. 10. 11:03
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Fura. Én nem viccelődök ilyennel, csak ha komolyan gondolom.
2019. jún. 10. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!