Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez működhet? Mi lenne a következménye?
Ha valaki szereti amúgy a párját de mégis eldönti, hogy csak barátja akar maradni mert valami már nagyon az agyára megy vele kapcsolatban és nem akarja tovább tűrni, akkor mi lesz ebből később?
Én vagyok hasonló helyzetbe de nem akarom elmondani az egészet.
Maradhatna barátok? Vagy csak kis ideig működne?
Vagy később feltűnne a remény, hogy összejönnek újra?
Vagyis szakítani akarsz és a barátja maradni?
Barátok azok,akik nem mennek az idegeidre...Csak szólok.
Hogy lenne ebből barátság?Sehogy.
Mi lesz a következménye ennek?Honnan tudná ezt,bárki?De minek gondolkodsz azon összejössz e később valakivel,akivel a mostban nem akarsz együtt lenni?Előbb old meg a jelenlegi problêmát,ne azon tipródj mi lehet 1 hónap,2 év mùlva.
Miben megy az agyadra?
Ha nem megy, zárd le. Nem kell a barátságot sem erőltetni, mert valószínűleg úgyse menne.
Ilyet én is csináltam, két hétig működik majd az ágyában kelsz fel. Ideig-óráig újra jártok, rájöttök, hogy még mindig nem működik a kapcsolat. Megbeszélitek barátok lesztek.
Dumáltok haverként, esetleg összeültök egy kávéra, mond valami szépet, vagy olyat ami a jobbidőkre emlékeztet, újra fellángolnak az érzelmeid. Megcsókol, megint jártok. Most talán két hónapot is kihúztok, majd ismét barátok maradtok.
Eljön a szülinapod, a barátaiddal iszogatsz, kezd a fejedbe szállni az ingyen pia. Rád ír, hogy felköszöntsön, megköszönöd majd írsz valamit. A gátlásaid oldottak, két hónapja nem szexeltél, még mindig szereted. Felveted, hogy csatlakozzon a társasághoz, visszakozik, te győzködöd. Végül enged neked, mire megjelenik még egy-két kör lecsúszik, fél óra múlva az ölében ülsz....
Ha a felek szerelmesek ez megy végtelenségig vagy amíg az egyik fél teljesen ki nem száll.
Tulajdonképpen nem is magával vele van bajom, hanem az a bajom, hogy nagyon sokszor nekem kell hozzá alkalmazkodni, például találkozók tekintetében meg szimplán peches vagyok (vagyunk), mert nehezen jönnek össze dolgok, hogy olyan igazán jó legyen. Vagy nem jól van valamelyikünk (nekem is többször volt egészségügyi problémám, neki is mikor mi), vagy pont ellentétesen értünk rá vagy pont hiába akartam vele egy romantikus találkozót, csak úgy meghitten intim kettesben, nem lehetett.
Néha próbál alkalmazkodni de nem mindig. Meg igazából mindez olyan dolgoknak az eredménye részben, amiről nem ő tehet. (Családi gondok és hasonlók). Szóval tulajdonképpen ha szakítanék vele olyan lenne, mintha "megbüntetném" valamiért, ami nem igazán az ő hibája.
Ugyanakkor azt is nehezen tűröm, hogy mindig alkalmazkodjak hozzá, bár mondta, hogy igyekszik ezen változtatni (de hadd tegyem hozzá, ez a családjától függ, nem tőle).
Az is lehet, hogy ez egy átmeneti állapot de az is lehet, hogy nem. Nem tudni.
Szóval nem a személyiségével van problémám hanem ez az amire időről-időre mindig azt mondom, hogy már unom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!