Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy nőnek mindig egy adott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nőnek mindig egy adott férfitípus jön be?

Figyelt kérdés

2019. jún. 8. 21:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nem.. Külsőségekben nem. A legutóbbi 2 típus pl aki tényleg megfogott:

- Az egyik fiatalabb volt kicsivel ( 25 volt), a másik meg 40-es.

- A fiatalabb volt, hogy rám sem mert nézni néha, félénk és csöndesebb volt, bár volt, amikor meg megeredt a bátorsága és humorizált, beszédet kezdeményezett ő is

- Az idősebbnek elég nagy a szája, rettenetesen jó dumája és stílusa van, és egyáltalán nem félénk khm.. :)

- a fiatal tipikus szép, kisfiúsarcú, gyönyörű kék szemekkel, a másik barna haj-barna szem, bár mindkettő vékony alkat

- a humoruk, gesztusaik/megnyilvánulásaik mondjuk alapvetően hasonlóak, csak az egyik intro és félénk, a másik meg extro és nem az a gátlásos fajta

Nem sokszor fog meg valaki, ők is inkább az utóbbi, személyes jellegzetességük miatt csak... Nem tudom megfogalmazni jól, mi ez a humor-gesztusok-megnyilvánulások, de már felismerem. Ami még közös vonásuk volt- bár ez külsőleges-, hogy mindkettőnek vonzó volt a hangja.. nagyon is.

Szóval van itt pár faktor, te gondolom első sorban a külsőre gondoltál, pedig annyi minden más vonzalmi faktor van még, ami erősebb egy külsőnél.

2019. jún. 8. 22:55
 12/15 anonim ***** válasza:

Érdekes felvetés. Belegondoltam a saját séma tipusaimba, hát nagyon eltérő külsővel és belsővel rendelkező barátaim voltak.

Viszont az egyik ismerősöm (kicsit beteg mentálisan)

Majdnem ugyan olyan típusú pasival jött össze, mint az exe. Fél évre rá miután a srác kidobta. Vajon miért?..

2019. jún. 8. 23:20
 13/15 anonim ***** válasza:

Akinek megvan a magához való esze az leginkább tanul a "hibáiból", és szépen kitapasztalja, hogy milyen tulajdonságok kellenek neki, és mik a kizáró okok. Tehát nem mindig ugyan arra a férfitípusra bukik, hanem építkezik az előző párjaiból és egyre "jobb" pasikkal van. Én mondjuk anno tini koromban buktam arra, ha valaki lobbanékony volt és erős. Aztán rájöttem, hogy ez amúgy mégsem jó. Megtartottam belőle az erőst, de már elég máshogy értelmezem, a lobbanékonyság pedig már kizáró ok mert megtapasztaltam, hogy nem jó. Aztán volt egy párom akivel lehetett jókat beszélgetni, volt egy alap intelligenciája, de rájöttem, hogy ez kevés nekem és már csak olyan férfi mellett tudom magam elképzelni aki átlagon felüli intelligenciával rendelkezik. Gyűjtögettem szépen a jó meg rossz tulajdonságokat és ezek alapján választok párt.

De persze az is igaz, hogy vannak olyan tulajdonságok és jellemvonások amik minden eddigi páromban megvoltak. De egyáltalán nem mondanám azt, hogy ugyan abba a férfitípusba tartoznak.

2019. jún. 8. 23:21
 14/15 anonim ***** válasza:

Úgy értem hogyha egy csajnak szőke barátja volt és vagány akkor a többi is hasonló"

Nem akár utána egy lerobbant lány is megdughat mert hiánya van... Semmi köze hozzá előtte milyen volt. A férfiaknak olyan van , amit a szerencse add.

2019. jún. 9. 03:58
 15/15 anonim ***** válasza:

Kivétel nélkül mind 185cm-en felüliek, és majdnem az összesnek letolt haja volt plusz kiderült, hogy tetkó is van.

De ami abszolút állandó mindig, az a magassàg.

2019. jún. 9. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!