Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 24 évesen nem volt párkapcsolatom, az az én hibám?
Jajj, hogy hogy miért? Igen a te hibád, ha lehet ezt hibának nevezni!
Azért mert, ha valamit szeretnél akkor tenned kell érte, persze lehet, hogy szerencséd lessz egyszer, de azért erre ne alapoz! Ha nem érdekel annyira az se baj, majd csak jön valaki akiért úgy érzed lessz értelme kezdeményezni, ha még minden áron csajt akarsz akkor fel kell emelné a segged! Nincs ezen mit túl ragozni! Amúgy én se kezdeményezte még úgy csak egy csajnál, hogy komolyabban szerettem volna meg ismerni, mert én is elvagyok az alkalmi kapcsolatokkal amég nem találkozok valakivel aki "megfelelő" nekem meg persze én is neki! És ez nem nagyképűség mert szerintem senki nem megy oda úgy a másikhoz, hogy valami ne fogná meg benne, csak valakinél szélesebb a paletta valakinél meg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!