Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Ha udvarolna nektek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha udvarolna nektek egy mekis dolgozó pasi meg egy informatikus és nagyjából ugyanúgy tetszene mindkettő, melyiket választanátok?

Figyelt kérdés
2019. jún. 6. 20:50
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
A Longer menüt.
2019. jún. 6. 21:46
 22/33 A kérdező kommentje:

20as lányka : nem diák vagyok, 28 vagyok, sajnos idáig jutottam, ez lett belőlem, ennyit tudok felmutatni közelítve 30 hoz, egy gyorséttermi munkát.

Ez van :)

2019. jún. 6. 21:47
 23/33 anonim ***** válasza:
15%

Az attól függ milyen távon tervez a mekiben :D ha ideiglenes, diakevek alatti cucc, akkor egyébként inkább a mekisdolgozó, mert legalabb nem nézné le az én diákmelóm sem, plusz nem rossz az a dolgozói kedvezmény...:D Szeretem a szemét kaját is, nem csak a normálisat :D"

Na tudod hova menyél te ..!

Mert ha nem diák akkor már nem térdelsz le ???

2019. jún. 6. 21:48
 24/33 anonim ***** válasza:
100%

"Mert szeretem ezt az országot és úgy érzem nekem itt van dolgom. :)"

Úgy érted, hogy a Mekiben?

2019. jún. 6. 21:49
 25/33 A kérdező kommentje:

Ha a mekiben akkor ott :) Dolgoztam már közel 3 évet mekiben, szerettem ott melózni.

Nem értek semmihez, mit dolgoznék akkor?

Én nem vagyok nő, hogy eltartson valami pasi csak azért mert VAGYOK.

2019. jún. 6. 21:51
 26/33 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem értesz semmihez, akkor legalább tanulj ki egy SZAKMÁT, ha már az egyetemet nem akarod befejezni.
2019. jún. 6. 21:54
 27/33 anonim ***** válasza:
94%

"Én már csak szeretni akarok valakit, nem kell több az élettől"

Na, gondoltam végre kibújtál a csigaházadból, és végre aranyos is tudsz lenni, már majdnem szimpi lettél.

Aztán ez az utolsó hozzászólás....

Legalább biztosan te vagy az.😀

2019. jún. 6. 22:00
 28/33 A kérdező kommentje:
milyen szakmát? agyilag nagyon gyenge vagyok. nem is tudom mi érdekelne.
2019. jún. 6. 22:00
 29/33 anonim ***** válasza:
Bármit, amiben ki tudsz teljesedni. Ha egy helyben maradsz, és nem fejlődsz, a világ el fog menni melletted, és maga mögött hagy. Nem akarok csúnya dolgokat jósolni, ezért inkább nem folytatnám a gondolatmenetet.
2019. jún. 6. 22:04
 30/33 anonim ***** válasza:
festő, burkoló ,gáz szerelő, villany szerelő , szakács már ha jól érzed az ízeket,cnc esztergályos és még biztos van pár szakma ami férfias és nem egy asztal előtt kell a phötst verni !
2019. jún. 6. 22:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!