Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha udvarolna nektek egy mekis dolgozó pasi meg egy informatikus és nagyjából ugyanúgy tetszene mindkettő, melyiket választanátok?
Miért maradsz itthon?
Honnan tudom ki vagy? Itt ki nem ismer téged?
:)
Én már csak szeretni akarok valakit, nem kell több az élettől.
Az attól függ milyen távon tervez a mekiben :D ha ideiglenes, diakevek alatti cucc, akkor egyébként inkább a mekisdolgozó, mert legalabb nem nézné le az én diákmelóm sem, plusz nem rossz az a dolgozói kedvezmény...:D Szeretem a szemét kaját is, nem csak a normálisat :D
Viszont ha állandó állás, és hosszú távon ez a szint a cél, akkor az informatikus. Érthető okokból szerintem, mert kicsinalja az embert egy egy ilyen gyorséttermi munka, ráadásul rossz nézni néhány idősebb gyorséttermi dolgozó meggyötört arcát,stb. És igen, a pénz sem utolsó szempont, mert jövőt építeni mekis bérekre nem a legjobb, még akkor sem ha ott lesz mellé az én keresetem.
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!