Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen nők váltanak ki védelme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen nők váltanak ki védelmező ösztönöket a férfiakból?

Figyelt kérdés

Én olyan párt keresek, aki mellett minden téren biztonságban érezhetném magam.De úgy látszik, pont az ilyenek kerülnek el.Nem kihasználni akarom a másikat, csak jólesne, ha végre egyszer nekem is jutna olyan, aki szeretne tenyerén hordozni, mert ilyesmiben sosem volt részem.Hiába vagyok állítólag szép és vonzó nő.Nálam sokkal egyszerűbb nők is találtak maguknak olyan párt, aki látványosan megbecsüli őket érzelmileg, anyagilag, én meg erről eddig nem is álmodhattam.

Azt nem mondhatom, hogy azért, mert dominánsabb lennék és pont ezt a férfitípust elriasztom, mivel inkább introverltáltabb vagyok.

Tehát az a tipikusan jó fiú, vagy odaadó férj típus elkerül.Mi lehet a baj?

2019. jún. 6. 15:39
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
Ostoba, felszínes elvárások, pofátlan követelőzés. Ronda nőknek nem jár alfa férfi ezt értsd meg.
2019. jún. 6. 17:20
 12/20 anonim ***** válasza:

Az ostoba, szánalmas, gyenge és selejt külsejű fiúk közt biztos többen vannak. Viszont pont ezen tulajdonságaik miatt idővel maguk szabotálnák a kapcsolatot kicsinyességgel, féltékenységgel, problémák kreálásával stb. Nem becsülnék meg azt, amijük van. Jobb sorsukra hagyni őket.

Egyáltalán hol tudnának ilyen férfiak veled ismerkedni?

2019. jún. 6. 17:54
 13/20 anonim ***** válasza:
43%
Nyilván nem árt, ha alacsonyabb és vékonyabb vagy. Fontos, hogy aranyos hatást kelts. Butácskábbnak, bénának, lassúbbnak kell tűnnöd. Hát tudnék sokat mesélni arról, hogy én belőlem kik hoznak elő ilyen ösztönöket.
2019. jún. 6. 18:03
 14/20 A kérdező kommentje:
13-as, hát ez amiket felsoroltál, bennem sajnos mind hiánytalanul megvan !
2019. jún. 6. 21:53
 15/20 anonim ***** válasza:
Na látod, pont ez a baj! :)
2019. jún. 6. 21:58
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Én is a vekonyakat preferálom, de múltkor volt egy duci, trampli alkatú alacson csaj, nagyon nem modell kinézet volt, de beinditotta ezt az érzést az esetlensegevel, olyan aranyos volt, szexuálisan is izgató volt, szóval szerintem akár egy nagy ember is lehet esendő, a lényeg nem a kinézet feltétlenül, de tartok tőle, hogy te te magad se tudod mit akarsz, a kérdés alapján nekem úgy jön le, hogy inkább egy papucsot szeretnél, az viszont örülni fog az erős alkatodnak, jellemednek.
2019. jún. 6. 22:30
 17/20 anonim ***** válasza:

Azt mondod, hogy elkerülnek azáltalad keresett fajták, és hogy kissé introvertált vagy. Egyáltalán hol, mikor szoktál lehetőséget adni a férfiaknak?

Ez engem azért is érdekel, mert én meg olyan nőkket keresek, mint amilyen te szeretnél lenni. Az a baj, hogy ritkák.

2019. jún. 7. 08:26
 18/20 érdeklődő63 ***** válasza:
pl a női börtönlakók. igen erős véderőt generálnak a férfi börtönőrökben
2019. jún. 7. 09:20
 19/20 anonim ***** válasza:
Aki nem vehemens természetű és nem nagyszájú hanem vissza huzodó és elveszett természete van azt szokták csak meg védeni aki nem ilyen azt minek meg védi saját magát szóval felesleges.
2019. jún. 7. 10:36
 20/20 anonim ***** válasza:

Aki szerény és zárkózott.

De eddig az elöttem válaszoló írta meg a legjobbat hogy kit szoktak és miért.

2019. jún. 7. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!