Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen nők váltanak ki védelmező ösztönöket a férfiakból?
Én olyan párt keresek, aki mellett minden téren biztonságban érezhetném magam.De úgy látszik, pont az ilyenek kerülnek el.Nem kihasználni akarom a másikat, csak jólesne, ha végre egyszer nekem is jutna olyan, aki szeretne tenyerén hordozni, mert ilyesmiben sosem volt részem.Hiába vagyok állítólag szép és vonzó nő.Nálam sokkal egyszerűbb nők is találtak maguknak olyan párt, aki látványosan megbecsüli őket érzelmileg, anyagilag, én meg erről eddig nem is álmodhattam.
Azt nem mondhatom, hogy azért, mert dominánsabb lennék és pont ezt a férfitípust elriasztom, mivel inkább introverltáltabb vagyok.
Tehát az a tipikusan jó fiú, vagy odaadó férj típus elkerül.Mi lehet a baj?
Az ostoba, szánalmas, gyenge és selejt külsejű fiúk közt biztos többen vannak. Viszont pont ezen tulajdonságaik miatt idővel maguk szabotálnák a kapcsolatot kicsinyességgel, féltékenységgel, problémák kreálásával stb. Nem becsülnék meg azt, amijük van. Jobb sorsukra hagyni őket.
Egyáltalán hol tudnának ilyen férfiak veled ismerkedni?
Azt mondod, hogy elkerülnek azáltalad keresett fajták, és hogy kissé introvertált vagy. Egyáltalán hol, mikor szoktál lehetőséget adni a férfiaknak?
Ez engem azért is érdekel, mert én meg olyan nőkket keresek, mint amilyen te szeretnél lenni. Az a baj, hogy ritkák.
Aki szerény és zárkózott.
De eddig az elöttem válaszoló írta meg a legjobbat hogy kit szoktak és miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!