Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nem szép nőnek meddig van esélye férjhez menni? Egy nem szép nő kb. hány éves koràban mondjon le róla, hogy talál valakit?
Most 22 vagyok, még soha nem volt rendes kapcsolatom. Ritkán akadnak 1-2-en akik szexuális ajánlatot tesznek, de az sem gyakori. Normális kapcsolatot még sosem kezdeményezett senki(nem, nem utasítom vissza tucatjával az "átlagos " giúkat, akik boldogan leélnék velem az életüket,szóval ez az érvelés ne is kapjon szerepet). Annyira görcsösen nem vágyom kapcsolatra, de azért nem is akarok örökre egyedül maradni, szeretnék majd egy rendes férjet,gyerekeket,szóval normális életet. Szóval meddig van rá esélyem?
Illetve ha vannak ittolyanok,akik örök egyedülállóak, milyen az életetek 30-35-40 körül? Hogy érzitek magatokat?
Ha gyereket vagy gyerekeket is akarsz - gondolom sajátot - akkor úgy 35-40 a maximum, de akkor már benne lesz a pakliban, hogy a férjednek lesz(nek) gyereke(i) az előző (akár több) kapcsolatából.
Illetve amire még akkor is ügyelj az az, hogy akkor sok olyan lesz akinek már mindegy, csak meg akar házasodni - bár ha nálad is ez a cél csak, akkor jól meglesztek, de romantika és társai nem lesznek, mert mindketten csak társadalmi elvárás vagy a magánytól való félelem miatt jöttök össze.
Amúgy itt is igaz az ami a férfiaknál - amíg görcsölsz, addig piszok nehéz dolgod lesz, külsőtől függetlenül, mivel ez "lerí" majd rólad. És az sokaknak nem tetszik.
"(nem, nem utasítom vissza tucatjával az "átlagos " giúkat, akik boldogan leélnék velem az életüket,szóval ez az érvelés ne is kapjon szerepet)"
Persze, ami kényelmetlen és bedönti az érvelést, az ne kapjon szerepet. Tipikus. Az összes nő, akivel találkoztam és ezt hangoztatta, rendszeresen utasította vissza a normális srácok, normális próbálkozását. De, tudom... PONT te vagy a kivétel. Mindig pont az, aki mondja... :D
A legrondább egyetemista csaj ismerősömnél is próbálkozott több pasi is. A csajnak zsíros a haja, 100 kiló körüli. Az arca pattanásos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!