Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan esik rosszul?
Tegnapelőtt randiztunk a barátommal, friss a kapcsolatunk. Sütöttem neki sütit, amit oda is adtam neki a randin. De azóta nem mondott róla semmit, ami azért rosszul esik. Az exeimtől mindig kaptam visszajelzést. Ha meg rákérdezek, hogy "Na ízlett?" az olyan dedós, mintha kikövetelném a dicséretet.
22l
Lehet nem dedósan is kérdezni:
"Mit gondolsz a sütiről? Viszonylag friss recept, szerintem jól sikerült, de szeretném a te véleményedet is hallani"
Ha nem ízlett neki, akkor el tudja mondani hogy mi nem tetszett benne :D
Egy kicsit szerintem túlpörögsz a kérdésen, de ha zavar, akkor mondd el neki.
Jajj...
Nézd a játszmázást hagyd abba, 22 vagy. Ha akarod tudni, kérdezz rá.
30n
Szerintem meg ne várj el "alap dolgokat". Ha tudni akarod, kérdezd meg! Ez pont hogy játszma ez a hozzáállás, hogy "jajj, ha nem mondott semmit, akkor biztos ezt és azt gondolja"
NEM! ne pörögj bele hülyeségekbe, nem vagy nyomozó, hogy kiötöld a gondolataid. Tessék rákérdezni! Egyes válaszoló adott egy tök jó tippet
Hajrá
30n
Ez nagyon egyénfüggő. Én ha vendégségben vagyok, vagy valaki főz nekem, az első falat után megdicsérem. Az egyik lakótársam is ilyen. A párom meg a szobatársam meg akkor sem mondanak semmit, ha a kedvenc kajájukat főzöm és a könny kicsordul a szemükből az örömtől.
Valamelyik nap a párom főzött nekem, isteni finom volt, de pókerarccal ültem végig a vacsorát, aztán mikor nagy izgalmában rákérdezett hogy na, mégis milyen volt, akkor az válaszoltam, amit ő szokott: nem rossz. Természetesen utána megdicsértem hogy nagyon finomat főzött, azóta kicsit jobban érzi hogy nekem is jól esne a dicséret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!