Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan esik rosszul?
Szülinapom volt, a párom megfeledkezett róla, mert a munka miatt hogy teljesen kiment a fejéből. A szülei felköszöntöttek egy szàl rózsával. Nem róttam fel neki, nem is vártam el utólag semmit se, magától sem jutott eszébe.
Munka után az egyik kolléganőjével beszélt, h holnap dobja el valahova, mert a kocsija szervízbe van. Kivette a táskájából a nagy bonbont, azt hittem nekem hozta, utólag szülinapomra. De nem. A kollèganőjének viszi, amiért elautózik vele... Az első reakcióm az volt, h “Bezzeg másról nem feledkezel meg”. Ő elkezdte egyből, h ne durcogjak ezen, akkor holnap nekem is vesz. Elmagyaráztam neki, h itt arról van szó, h én mindig a 2.helyre szorulok, mindenki más első és fontosabb. És ez nem csak a szülinapommal kapcsolatban van így, hanem általában is. Szerinte nincs igazam. Nem is kell igazságot tennetek, de már ez nagyon jól esett, h leírhattam, mert a szám, torkom ki volt száradva, h a sírás kapkodott..
"És ez nem csak a szülinapommal kapcsolatban van így, hanem általában is."
Nem értem, miért hagyod ennek a büdös tirpáknak, hogy így bánjon veled.. Hogy lehet valaki olyat szeretni, aki számára még egy random kollegina is fontosabb nálad. Hogy vagy képes valaki olyat a párodnak nevezni, aki a te érzéseidet, fájdalmad konkrétan telibeszarja? Szomorú életed lesz, ha mellette maradsz, az egészen biztos.
Mikor volt a szülinapod? Utólag is boldogot :)
Szerintem is ideje lenne átgondolod a kapcsolatotokat. Én ebből csak azt látom, hogy teljesen megalázkodsz és a saját igényeidet is háttérbe szorítod, plusz kicsit bátortalan is vagy netán önbizalomhiányos. Sose tűrd el, hogy így bánjanak veled. Ez nem szeretet, ez nem szerelem, ez csak ragaszkodás és nyűg. Nem figyel rád, nem törődik az érzéseiddel, a szülinapodat is elfelejti, gyakorlatilag bszik a fejedre, te mégis elnézed neki, miközben más nőknek viszi az ajándékot. Kit akarunk áltatni? :) Ne mondd, hogy nem tudod mi a megoldás. Állj ki magadért, neked is vannak jogaid. Ne engedd, hogy ennyire háttérbe szorítson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!