Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valamilyen frappáns beszólás az exnek? Ex-pasis kontra munkahelyes kérdés?
Van egy ex-em akibe régebben fülig szerelmes voltam. Hosszú a történet de röviden: lecserélt egy másik csajra, hazudott, megcsalt. Ennek ellenére szerettem és ezt ő is tudta, kihasználta a helyzetet. Ígérgetett, amit soha nem tartott be. Majd évekkel később egyszer csak nagyon berágtam rá, kiakasztott és megírtam neki, hogy hagyjon békén.
Két hónappal ezelőtt volt az esküvőjük, a csaj már pocakos. Úgy hozta a sors hogy együtt kell dolgoznunk (az ex-el)- bár két teljesen különböző területen dolgozunk. Lehurroghattok, de nekem nem fűlik a fogam, hogy gratuláljak neki, egyszerűen ahogy bánt velem és az hogy később lekezelt, meg lenézett, pletykákat terjesztett rólam ami félig sem volt igaz. Ismerem annyira őt, hogy fel fogja hozni a dolgot, de már úgy vagyok vele, hogy sz@rok rá, hogy ő éppen kivel kavar, vagy mit csinál. Egyszerűen már rühellem. Egyszer megbántott egy olyannal, hogy "azt gondolsz amit akarsz" mondattal. Ezt szeretném visszaadni, de sajnos nem vagyok olyan kreatív és bosszúálló :), hogy valamilyen hasonló mondattal előrukkoljak (max. azt csinálsz amit akarsz- ez meg egyértelműen nem váltja ki azt a hatást). Én soha nem tettem neki keresztbe (nem úgy mint ő), de szeretném érzékeltetni vele, hogy hol a helye (a süllyesztőben).
Tudnátok valamilyen frappáns beszólást ajánlani, amivel le tudnám nyomni a béka feneke alá? Vagy valamit amivel érzékeltetném, hogy már egyáltalán nem érdekel?
Miért akarod magadat nevetségessé tenni?
Ne foglalkozz az exel,a jövőd érdekeljen.Egyébként az írásod alapján egy bosszúálló buta primitív liba vagy.
És mielőtt ezt megkérdeznéd,ezt abból szűrtem le,ahogyan az exed feleségéről és a születendő gyerekükről írsz,meg az elszenvedett sérelmeidről.
Szerintem inkább maradj csöndben ha nem akarsz teljesen nevetségessé válni. Szerintem beteges hogy még mindig vele foglalkozol....hülyét meg abból lehet csinálni aki hagyja.
Keress egy pasit akivel boldog lehetsz mert gondolom egyedül vagy ....vagy nem vagy szerelmes abba akivel vagy..
Felejtsd el, lepj tovabb. Mar csaladott alapitott, de ugy latom, te meg nem vetred ki a fejedbol.
Ha beszolnal neki, barmit is mondhatnal, de ezzel bizonyitanad,h egyalatalan nincs a sullyesztoben, sot...teged meg mindig foglalkoztat.
Legyen benned meltosag es kerekedj felul azon, amit tett veled.
Köszönöm a válaszokat!
Igen én is elgondolkoztam azon, hogy a beszólogatás és a csendben maradás szinte ugyanazt takarja. Ám, de nem vagyok bosszúálló, simán be/elszólhattam volna magam az előtt a személy előtt, aki miatt ejtett, hogy még mindig visszajárogat a pasija, de nem tettem. Szóval nem vagyok "aktív" bosszúállás híve, inkább a passzívé. Viszont még mindig tetűnek érzem őt, hogy megalázott és olyan szemét tetű ember módjára viselkedett velem, holott nagyon nem szolgáltam rá. Egész végig korrekt voltam vele, és ugyanezt vártam volna el tőle, de valahol mégiscsak meg kell húzni azt a határt, hogy ennyi és ne tovább...(ezt a barátkozós/viselkedéses dolgokra értem)
"kedves" 08:40-es!"
"írásod alapján egy bosszúálló buta primitív liba vagy.
... az exed feleségéről és a születendő gyerekükről írsz"
Egy fél mondat alapján ítélkezni eléggé gáz és butaság nem gondolod? Gondolom te csaj vagy, akinek van gyereke és meggyűlt a bajod a párod exével... hidd el nem minden ex egyforma... és a "buta libát" meg kikérem magamnak :)
Amúgy azt elfelejtettem írni, hogy nem azzal alapított családot, akire engem lecserélt, tehát semmi féltékenykedés, semmi "bárcsak én állnék ott a csaj helyett" érzés nem merül fel bennem. Csupán csak az bánt, hogy tényleg lehettünk volna jóban a kapcsolatunk után is, én simán benne lettem volna, de egy baráttól az ember nem azt várja, hogy állandóan lekezelje, lenézze, porba tiporja, miközben azt "fröcsögi" hogy a múlt az múlt, és azt várja hogy jópofizzak vele. Azért az a bizonyos normális hangnem jár az ex-eknek is, nemde? Ha meg neki nem megy, akkor meg jogom van azt mondani, hogy hagyjon békén.
07:14
Na ez tényleg jó volt! Hasonlókra gondoltam! Köszi! Ha tényleg úgy alakul, akkor ez biztosan emészteni fogja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!