Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyagias vagyok, ha azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyagias vagyok, ha azt szeretném hogy a párom ugyanannyit fel tudjon mutatni anyagilag?

Figyelt kérdés

24 éves vagyok, van a nevemen lakás, 18m értékben. Ezt persze nem én hoztam össze, mindig is nagyon büszke voltam anyukámra, hogy ahhoz képest, hogy nem keresett sokat ügyesen bánt a pénzzel.

Emellett dolgozom 16 éves korom óta, úgyhogy van 2 millió félretett pénzem.

Nincsenek sziklaszilárd elvárásaim, de szeretnék valaki olyat magam mellé, akivel együtt már be tudnánk ruházni hitel nélkül egy családi házba olyan 30 éves korunk körül.

Nem mondom hogy neki is legyen lakása, de őszintén szólva nem lenne rossz..

Voltam már szerelmes, tudom hogy nem a pénz dönti el, de nagyon rossz dolog ha már felnőve így gondolkodik az ember?

Felreértések elkeülése végett nem azt várom el, hogy eltartsanak. Csak annsit amennyit en is tudok nyújtani.

2019. jún. 4. 16:59
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
100%
Szia, én is 16 éves korom óta dolgoztam, középiskola majd főiskola mellett. Azért kellett dolgozni mennem, mert szüleim nem tudták volna fizetni a "kiadásaimat" sajnos 16 - 17 éves lányként nem értem be annyival, hogy nem kapok új ruhát, se zsebpént, szórakozás stb stb. Tehát dolgoztam, mellette éltem. Te hogy a francba tudtál ennyi pénzt félretenni? Hol dolgoztál? Vagy suli /munka után mentél haza, se barátok, se szórakozás, se cipő, se ruha se semmire sem költöttél? Vagy ezeket is fizették helyetted?
2019. jún. 6. 11:58
 32/49 anonim ***** válasza:
33%

#31:

Nem olyan elképzelhetetlen ez.

8 év alatt, havi átlag 21.000 Ft megtakarítás.

Mamahotelban egy mekis diákmunkából ennyit lazán félre lehet rakni

2019. jún. 6. 12:05
 33/49 anonim ***** válasza:
Hát eléggé.
2019. jún. 6. 13:07
 34/49 A kérdező kommentje:

"Mamahotel"ben csak 19 éves koromig laktam, ami nem tudom mennyire számit annak..

Utánna kollégiumban húztam meg magam.

2019. jún. 6. 13:18
 35/49 anonim ***** válasza:
78%

Igen anyagias vagy mert akinek az anya segít abban hogy lakása legyen és így könnyeben lett félre tett pénzed így ne várj el egy pasitól se olyat amit te se tudtál volna meg tenni. Plusz milyen élet az ha minden csak a pénz és az anyagiakról szól és ujjal mutogatás hogy kinek milye van, és akkor hol a szeretet az emberség és az hogy emberi értékek nálad a pénztárca és a márkák az értékek?

Mert amiket el vársz azok javak és nem emberi értékek.

Amit te keresel csak anyagi javak és nem egy hús vér normális férfi sok pofára esés után már csak tényleg értéket fogsz keresni mert rájösz mi a fontos nem az hogy mid van hanem hogy te ki vagy és más ki csoda aki veled van mert nem mindegy kivel szívsz el egy levegőt és milyen ember vagy te magad.

2019. jún. 6. 13:32
 36/49 LovelyLittleGirl válasza:
50%

Utolsó, szerintem egy kicsit félreértetted. Most az anyagi javakra irányult a kérdés, de természetesen nem csak ez a döntő.

És úgy imádom ezeket a kijelentéseket, hogy anyám segített félrerakni a pénzem. Ő a házat adta nekem, de a pénzem már az én érdemem. (Főleg hogy még nem is laktam a lakásomban)

Annyi támogatást kaptam össz vissz mint bármelyik kollégista, nem többet.

2019. jún. 6. 13:49
 37/49 anonim ***** válasza:
35%
"rájösz mi a fontos nem az hogy mid van hanem hogy te ki vagy és más ki csoda aki veled van" => Szépen mutat hó végén asztalon a becsület, a tisztesség, a kedvesség, a jó humor, meg mittomén... Késsel, villával tálalva. De vajon ki lakik majd jól vele?
2019. jún. 6. 13:55
 38/49 anonim ***** válasza:
100%
Igen, az vagy. Ha úgy fogalmaztál volna, hogy olyan párra vágysz, aki hasonló célkitűzésekkel rendelkezik, mint te, az úgy teljesen másképp hangzana.
2019. jún. 6. 13:57
 39/49 A kérdező kommentje:
A lényeg akkor is ugyanaz mondjuk..?
2019. jún. 6. 14:08
 40/49 anonim ***** válasza:
100%
Neked se lenne lakasod, ha nem kapsz. Szóval nem értem a nagy problemazasod. Neked miből lenne kecod 24evesen ha 2millad van osszvissz? Vagy sugardaddy kell? Mert akkor azt írd ki.
2019. jún. 6. 14:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!